DC-Supply kan lave fryse container og Hurlumhejhus

Uanset om du er på udkig efter en container til ophold eller opbevaring, kan du være sikker på at DC-Supply altid leverer de bedste containere. De har bred viden og mange års erfaring, så du er sikret høj kvalitet. Du kan bestille en fryse container eller tage et kig på, hvordan de designede Hurlumhejhus i Fårup Sommerland.

Fryse container til midlertidigt- og permanentbrug

Når du arbejder med madvarer, så er det selvfølgelig vigtigt, at du kan holde dem kolde. DC-Supply kan tilbyde en fryse container, der er en effektiv og god løsning, uanset om det er permanent eller midlertidigt. Med en fryse container kan du vælge flere forskellige størrelser, der fås på enten 10 fod, 20 fod eller 40 fod. Det gør det altså muligt at få en fryse container, der kan indeholde alt, du skal have opbevaret. En fryse container kan være praktisk at have i supermarkeder, ved restauranter eller som transport af kølevarer. Alle deres containere til køl og frys er CSC-godkendte, så du kan være sikker på høj kvalitet og lang holdbarhed. Du kan sagtens anvende deres fryse container ved festivaler, hvor mad og andre kølervarer skal holde. Du kan lære meget mere om fryse containere og hvad de kan gøre for dig, hvis du tager ind forbi dc-supply.dk.

Hurlumhejhus viser hvad der kan gøres med containere

Foruden containere til køling og ophold, kan DC-Supply også lav sjove og anderledes opgaver med containere. På deres hjemmeside kan du se nogle af deres andre projekter, som bl.a. Hurlumhejhus i Fårup Sommerland. De blev nemlig at på opgaven, da det gamle Hurlumhejhus skulle udskiftes. Det var vigtigt at det nye Hurlumhejhus skulle være bæredygtig økonomisk. Derudover skulle alle gæsterne selvfølgelig have en fantastisk oplevelse. De skabte derfor det nye Hurlumhejhus til at være fuld af synsbedrag, rullende og rystende gulve, skæve vægge og meget andet spændende. Alt dette startede med en af de smarte og holdbare containere fra DC-Supply, der netop er i høj kvalitet. Der er en masse forskellige og spændende ting, du kan gøre med en container fra dem, så du kan få en skræddersyet løsning, ligesom Hurlumhejhuset. Du kan lære meget mere om containere og hvordan de kan hjælpe dig, når du skal have en specifik detalje i din container, hvis du tager ind forbi dc-supply.dk.

DC-Supply er altid klar til at hjælpe med containerløsninger, der er skræddersyet til at matche dine ønsker og behov. Det er uanset om det er til køling, opbevaring eller transport. Med CSC-godkendelse og ISO-certifikat, er du sikret den bedste kvalitet.