DC-Supply - Container hus eller skibscontainer

Køb skibscontainere i mange mål hos DC-Supply, der også tilbyder container huse, der kan skræddersyes dine behov. Læs om mulighederne vedr. køb og leje på www.dc-supply.dk.

Bestil en skibscontainer til offshore brug

Bestil en skibscontainer i mange mål, der kan benyttes til fragt rundt omkring på Verdens have, men som også kan benyttes som beboelsesenheder. DC-Supply har samarbejdet omkring en række projekter med tidligere og nuværende kunder, der har resulteret i innovative skibscontainere. Læs mere om offshore løsningerne på www.dc-supply.dk, men hvis du vil have personlig og skræddertilpasset info, så kontakt en sælger. En fælles dialog omkring dine muligheder vil være det bedste for at forventningsafstemme. DC-Supply står både for salg og udlejning af skibscontainere, der er bygget til udfordringerne offshore. Læs mere om beboelsesmoduler til havs online.

Container hus - Mulighed for alle tilslutninger

Et container hus kan være en midlertidig såvel som en permanent løsning. Container huse kan løse mange af de husningsproblemer, som vi har her i Danmark omkring de større byer, men også til midlertidig beboelse omkring byggezoner. DC-Supply er en ekspert i containerboliger, og du kan bestille både som privat eller som firma på www.dc-supply.dk. Vælg imellem containerboliger med vand, el og afløb samt køkken og bad. Køb bl.a. kontorskurvogne, omklædningsrum og studieboliger på dc-supply.dk. Som sagt, så kan DC-Supply hjælpe med individuelle løsninger, men der er også en god chance for, at containervirksomheden har arbejdet med et tidligere projekt, der kan være relevant for dig. Læs mere om boligmulighederne online, hvor du finder kontaktinformationer. Det er også værd at overveje brugt køb. DC-Supply har en kategori, der hedder ”Brugtmarked”, hvor du også ofte vil finde container huse til stærkt nedsatte priser. Du finder også en masse fakta på hjemmesiden heriblandt dimensioner for de forskellige ISO modeller.

Overvejer du at købe et container hus eller en skibscontainer? Du kan også leje hos DC-Supply, der både står for salg af nyt og brugt. Find f.eks. husning til studenter eller til byggemedarbejdere online, hvor du kan vælge imellem tidligere projekter, eller du kan samarbejde og skabe dit individuelle projekt.