Bliv inspireret til at arbejde i træ med en trædrejebænk eller Fynske Olier overfladebehandling fra Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger alt i værktøjer og produkter til træarbejde. Læs bl.a. om deres udvalg af overfladebehandling fra Fyske Olier samt om en trædrejebænk her.

Giv træet i dit hus nyt liv med produkter Fynske Olier

Hos Dorch & Danola kan du finde et stort udvalg af udstyr og produkter til træarbejde. De har bl.a. et stort udvalg af overfladebehandling til træ. Hvis man lader råt træ stå ude, så går der ikke mange sæsoner, før ens havemøbler kommer til at se rigtig triste ud. Insekter vil trænge ind i træet for at spise af sukkeret. Solen vil mørne træet og desuden få sukkeret til at pible ud, hvilket tiltrækker insekter og svampe. Derfor skal man overfladebehandle, når man fx bygger terrasse eller har havemøbler i træ. Du kan bl.a. finde flotte produkter fra Fynske Olier, som laver skønne naturprodukter, der giver effektiv beskyttelse og smukke overflader. Olie er den ældste slags overfladebehandling, og fra Fynske Olier kan du bl.a. finde terrasseolie, hårdtræsolie, endetræsforsegling samt plejeolie. Læs mere om de skønne Fynske Olier på deres side dorchdanola.dk, hvor du også kan kontakte deres medarbejdere, hvis du skal bruge rådgivning.

Følg drømmen om en trædrejebænk ind på dorchdanola.dk

Hos Dorch & Danola kan du finde et stort udvalg af værktøj og udstyr til al slags træarbejde. Hvis du har lyst til at prøve en ældgammel teknik, som har været elsket og flittigt brugt af bl.a. snedkere, håndværkere og kunstnere flere tusinde år, så prøv kræfter med trædrejning. Du kan sætte et emne fast i en drejebænk, hvilket får det til at dreje rundt ved en justerbar hastighed. Dernæst kan du med drejejern udforme træet og skabe smukke runde og cylindriske former. Der er enormt mange muligheder med en trædrejebænk. Man kan bl.a. lave skæfter til redskaber, bordben, figurer og meget mere. Når du har en trædrejebænk og et par gode drejejern i forskellige former, så kan du virkelig hurtigt se resultater. Det går stærkt, og det er et enormt givende arbejde at arbejde med træ. Der er mange forskellige måder, man kan bruge en trædrejebænk på, og du kan bl.a. købe hoveder til fx osteskærer og oplukkere i butikken, som du selv kan dreje skæfter til.