Billige Barlinek og German Pellets træpiller hos Lakoda

God service og billige træpiller går hånd i hånd, når du handler hos Lakoda. Bestil fra mærker som Barlinek, German Pellets, Lava m.m., og afhent i Tyskland eller Danmark.

Barlinek træpiller på 8 mm fra Tyskland

Hos Lakoda forhandles de tykke Barlinek 8 mm træpiller, der holder ekstra længe. Det er muligt at hente fra lageret i Tyskland, hvorfra man også kan leje en trailer til transport. Barlinek er 100 % naturlige træpiller, og der er tale om brændsel til særdeles gode priser i forhold til kvaliteten. Når man afhenter i Tyskland, slipper man for den høje danske moms, og det er derfor, det er økonomisk at køre ned over grænsen. Prisen på Barlinek brændsel er holdt i bund, da der benyttes overskudstræ fra andre industrier. Hvis du ønsker miljøvenlige Barlinek træpiller, der holder husstanden varm hele vinteren igennem uden, det går væsentligt ud over pengepungen, så klik ind på lakoda.dk. Ring, eller skriv til dem, hvis du har yderligere spørgsmål.

German Pellets - Den bedste kvalitet

Hos Lakoda tilbydes også German Pellets træpiller, og her har man både mulighed for at hente i Tyskland eller på lager nær Århus. German Pellets fås både som 6 mm og 8 mm, og det er et tysk mærke, der slår sig hårdt igennem på kvaliteten. Der er altså fastsat høje kvalitetskrav til produktionen, hvilket betyder mindre fugt og et lavere askeindhold. Lakoda leverer German Pellets træpiller af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Læs mere online på www.lakoda.dk, og spar penge på brændsel til vinterhalvåret 2019-2020. German Pellets er mange danskeres foretrukne brand - af ganske gode grunde!

Køb træpiller til stærke priser online fra mærker som Barlinek og German Pellets, der er beskrevet i artiklen her, men også Lava, Task og andre leverandører, der har et godt ry. Du finder også træbriketter til konkurrencedygtige priser inde på hjemmesiden lakoda.dk. Når man henter i Tyskland, så har man ikke krav på at betale den danske moms på 25 %.