Affaldsspande og udendørs bænk til byrumsinventar fra ZENZO

ZENZO er leverandør af byrumsinventar såsom udendørs bænke eller affaldsspande i mange forskellige afskygninger. Efter mange års erfaring, ved ZENZO hvad et vellykket samarbejde indebærer, og de står derfor altid klar med gode tilbud, der kan tilpasses dine specifikke projekter. Service og kvalitet er derfor hjørnesten i en forretning, der især egner sig til det offentlige Danmark.

 

Vælg udendørs bænk til et flot byrum

Betonbænke er et velkendt blikfang i de fleste byrum. På www.zenzo.dk finder du udendørs betonmøbler til alverdens typer offentlige rum. Tag for eksempel en udendørs bænk i flot originalt design og smukke materialekombinationer. En udendørs bænk behøver ikke være kedelig eller traditionel i sin udformning, hvorfor ZENZO importerer smukke betonbænke i både ren beton eller kombinationer såsom beton og træ eller beton og stål. Ligeledes behøver en udendørs bænk ikke ligne en traditionel bænk, og derfor findes smukke bænke i både organiske og bløde eller mere enkle og stramme former. Har du planer om et meget specifikt byrum, kan en udendørs bænk selvfølgelig også tilpasses specifikt til dette ved at ringe 70 27 19 00 eller besøge www.zenzo.dk.

 

Den bedste løsning til affaldsspande i parker

Ethvert byrum behøver affaldsspande, og derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af affaldsspande til parken, pladsen eller gågaden hos ZENZO. Du vælger helt selv hvilke materialer du ønsker dine nye affaldsspande i, om det så er rustfrit eller galvaniseret stål. Under hvert produkt findes detaljeret information om mål, materialer og levetid, sådan at du kan vælge det helt rigtige til dit nye byrumsprojekt. Mange af de udbudte affaldsspande er både tidløse og robuste i design, så de passer ind i mange forskellige slags miljøer. På www.zenzo.dk finder du ligeledes links til en lookbook, der indeholder eksempler på byrum, som benytter forskellige typer affaldsspande eller andet byrumsinventar fra ZENZO.

 

Se det inspirerende udvalg af bænke og affaldsspande i originalt design, på www.zenzo.dk.