2BM har stor erfaring med SAP og tilbyder bl.a. hjælp til sletning af persondata i SAP

2BM installerer, implementerer, udvikler overbygninger til, tilpasser og rådgiver om SAP systemer og andre lignende software systemer og overbygninger. Læs mere om sletning af persondata i SAP her.

Sletning af persondata i SAP

GDPR er den europæiske datalov, som sætter store krav til virksomhederne i forbindelse med beskyttelse af persondata. Det er ikke unfair, men der er mange virksomheder, som ikke er forberedt og som har software systemer, som indsamler en masse data, som virksomheden ikke har et overblik over, ikke ved hvor bliver af, og ikke ved, hvordan de skal slippe af med. I GDPR fastsættes det nemlig, at en eks-medarbejder har ret til at blive ”glemt” af virksomheden, og det kan faktisk være svært for mange virksomheder at leve op til. SAP har ikke endnu udviklet et tilstrækkeligt godt redskab til sletning af persondata i SAP, men 2BM har et glimrende program: Employee Deletion, som gør det enormt let at slette persondata i SAP. Employee Deletion er en overbygning, som hurtigt og let lokaliserer data i it-systemet, og gør det let at slette det hele på en gang. Læs mere på www.2bm.dk.

Hjælp til implementering af SAP

SAP står for Systeme, Anwendungen und Produkte og er et komplekst software system, som kan effektiviser og systematisere din virksomheds processer. Det implementeres af eksperter som 2BM, som også kan tilpasse dit din virksomheds allerede eksisterende infrastruktur uden at skulle programmere, hvilket gør det let og billigt; systemet er nemlig udviklet enormt tilpasningsdygtigt. Det kan være en stor hjælp på områder som det administrative, finansstyring, HR, salg og distribution, CRM, materialestyring, produktionsplanlægning og projektstyring. Der er mange gode gunde til at bruge SAP, for det ruster din virksomhed til det kommende årtis hastige udvikling, hvor en stærk digital profil og omstillingsparathed er vital. Over 400.000 virksomheder verden over bruger SAP og det er med god grund; Det er i større virksomheder et helt genialt værktøj, som der findes mange overbygninger til, som imødekommer mange specielle behov og helt sikkert vil kunne hjælpe din virksomhed med en grundig effektivisering af processerne.