2BM har stor erfaring ERP systemet og tilbyder workshops til S/4HANA præsentation

2BM er en IT konsulent virksomhed, som kan hjælpe din virksomhed med at få et ERP system op og køre. De tilbyder også workshops til S/4HANA præsentation, hvis i vil vide mere om fremtidens ERP system.

ERP system - Et must for mellemstore og større virksomheder

Hvis din virksomhed gerne vil forberede jer på fremtiden, så anskaf jer nogle dygtige IT konsulenter med forstand på industri 4.0. Omstillingsparathed er et keyword for fremtidens virksomheder, for der sker enormt meget inden for teknologiens verden, som kunderne er hurtige til at hoppe med på, og derfor er virksomhederne også nødt til at være det. Et ERP system er nærmest et must for mellemstore og større virksomheder nu om dage. Hvis i skal bruge hjælp til at omstille jer til et ERP system, så er 2BM nogle af de dygtigste IT konsulenter i landet inden for Entreprise Ressource Planning systemer, og de kan helt sikkert hjælpe jer med at få jeres virksomhed på det rette spor. De har et helt hold af seniorkonsulenter med mange års erfaring med at køre forskellige virksomheder ind i ERP, som ellers godt kan være en administrativ omvæltning. ERP er fremtiden for enhver seriøs virksomhed, der gerne vil optimeres.

S/4HANA præsentation

En af de mest populære ERP systemer er SAP, og SAP flytter sin teknologiske platform til S/4HANA og fra 2027 vil understøttelsen de tidligere SAP teknologier ophøre, og hvis bruger SAP ERP, så står i overfor en uundgåelig S/4HANA migrering. Men det er kun for det bedste, for det giver mulighed for at analyse og anvende indsamlet data ved brug af bl.a. A.I. og Machine Learning. Det kommer desuden med et helt nyt bruger interface som giver mulighed for interaktiv rapportering. Det indeholder markante forbedringer og forenklinger, som gør det langt mere brugervenligt og effektivt, og 2BM kan hjælpe jer med at optimere jeres arbejdsprocesser i forbindelse med en S/4HANA migrering samt at skifte til den nye fleksible brugergrænseflade Fiori, som har helt nye måder at tilgå applikationer for brugeren. Det er super vigtigt for enhver virksomhed at følge med i digitaliseringen og udvikle og optimere sin forretningsprocesser.