Åndedrætsværn og arbejdshandsker i en bedre kvalitet

Undgå at gå ned på sikkerhedsartikler. Køb hos anerkendte forhandlere som Sikkerhedsgiganten, som beskrives her. På sikkerhedsgiganten.dk finder du fx åndedrætsværn og arbejdshandsker fra et væld af producenter.

Alle former for åndedrætsværn hos Sikkerhedsgiganten

Der findes mange typer åndedrætsværn. Vælg heriblandt mellem helmasker og halvmasker. Du kan også købe de såkaldte turbo åndedrætsværn eller en trykluftforsynet model. Luftforurening er et kæmpe problem på globalt plan. I erhvervslivet er der visse brancher, som sætter nogle flere udfordringer til udstyret. Her er det vigtigt at gå ind og sikre medarbejderne mod eventuelle trusler. Lungesygdomme er hyppige - også i DK. Hos Sikkerhedsgiganten er det let at vælge den rette type åndedrætsværn, som kan gå ind og beskytte mod potentielle farer. På sikkerhedsgiganten.dk finder du også filtrerende masker bl.a. fra 3M. Man skal også have styr på arbejdsmiljøet. Det er ikke en god ide kun at afhænge af åndedrætsværn for at beskytte medarbejderen. Vejen mod færre lungesygdomme starter med at restrukturere arbejdsmetoderne, så medarbejderne også kan trives selv i alderdommen. Lungesygdomme kan snige sig op på en, hvis man ikke er lidt præventiv.

Arbejdshandsker inddelt i forskellige underkategorier

Sikkerhedsgiganten tilbyder også arbejdshandsker, som findes i flere kvaliteter. Der tilbydes bl.a. butyl modeller samt dyppede handsker, ligesom du finder engangsløsninger, hvor du får en fordelagtig stykpris. På www.sikkerhedsgiganten.dk kan du købe arbejdshandsker fra leverandører som Honeywell, Sempermed, KLC og Blue Star. Der er samlet løsninger inden for forskellige formål. Hav styr på hvilken type arbejde, som skal udføres, og stil dig også nogle spørgsmål om, hvad arbejdshandskerne skal i kontakt med. Valget afhænger af flere faktorer, og det er muligvis ikke de samme arbejdshandsker, man skal købe til arbejde med skarpe genstande vs. kemikaliehåndtering. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte den glimrende kundeservice hos denne webshop - eksperter bag siden.

Der tilbydes løsninger som arbejdshandsker og åndedrætsværn hos Sikkerhedsgiganten. Alt er samlet ét sted.