Ny skruetvinge eller båndsliber? Se udvalget hos Dorch & Danola

Køb værktøj fra nogle af de bedste mærker, men til ganske lave priser i forhold til markedsværdien. Bestil bl.a. billige skruetvinger og båndslibere hos Dorch & Danola, der forhandler fra nogle af de bedste leverandører på markedet.

Skruetvinge til dit behov

Har du behov for at købe en ny skruetvinge? Her er det vigtigt, at man køber fra et kvalitetsmærke, så man har en pålidelig skruetvinge, man kan benytte år efter år. Hos Dorch & Danola forhandles fra mærker som Teng Tools, Bessey og Ferax. Der sælges bordtvinger, hurtigtvinger, C-skruetvinger, vinkelspænder og mange andre typer til særdeles gode priser. Vælg imellem mange størrelser og materialer, og du er altid velkommen til at komme forbi butikken i Odense, hvis du gerne vil se og mærke på din nye skruetvinge inden køb. Der kan du naturligvis også få vejledning i øjenhøjde af en specialist, som kan sit kram. Det er vigtigt, du ender med den rette skruetvinge i hånden, der passer til dine behov og projekter, men ikke mindst størrelsen af din pengepung, og hvor meget du ønsker at give. Du kan selvfølgelig også bestille direkte fra www.dorchdanola.dk.

Køb en båndsliber billigt - Stort udvalg

Er du i stedet for på udkig efter en båndsliber? I denne kategori er Dorch & Danola også leveringsdygtig med en lang række af løsninger - alle sammen af høj standard. Køb en billig båndsliber fra JET, Scheppach, Luna og en række andre leverandører, der alle sammen står for båndslibere af højeste kvalitet. Maskinerne er nyttige til slibning af træ og gulve, men også til at rette kanter på lister. Du finder båndslibere med en høj slibeydelse, der egner sig til træ, metal, plast og andre materialer. Der er nogle facetter, man skal være bevidste om, når man kigger sig efter en båndsliber. Læs mere om valg af slibemaskiner på dorchdanola.dk, hvor du naturligvis også kan se forhandlerens store onlineudvalg.

Køb en ny båndsliber og skruetvinge billigt via www.dorchdanola.dk.