Kobo ebog læsere og Amazon modeller som fx Kindle Paperwhite 4

Leder du efter den perfekte julegave? En ebook reader som fx Kobo Aura ONE eller Kindle Paperwhite 4 kommer til at blive højdepunktet under juletræet for bogormen.

Kobo Aura ONE og andre modeller på www.ebookreader.dk

Kobo og andre producenter af ebog læsere ligger i skyggen af Kindle serien skabt af Amazon, men ikke pga. kvaliteten. Kobo har produceret nogle førsteklasses ebook readers, der er værd at overveje. Hos eBookReader.dk finder man Kobo Aura ONE, H2O og Edition 2. Kobo Aura ONE er en ebog læser ud over det sædvanlige med ekstra kræs for detaljerne. Modellen her kommer med en stor skærm på 7,8 tommer og en indbygget kapacitet på 8 GB, der svarer til omkring 6.000 bøger. Den midterste model Kobo Aura H2O har plads til 3.000 bøger, hvilket er nok for de fleste samt mulighed for at læse et væld af ebog formater som EPUB3, MOBI og mange flere. I den billige ende finder man Kobo Aura Edition 2, der er rigtig god værdi for pengene. Design møder funktion og Edition 2 kommer med Wi-Fi tilslutning, 6 tommer skærm og plads til tusindvis af ebøger. Vil du vide mere om modellerne fra Kobo, så klik ind på www.ebookreader.dk.

Køb den splinternye Kindle Paperwhite 4 hos eBookReader.dk

Hos eBookReader.dk finder du det nyeste skud på stammen fra Amazon Kindle. Den nye model Kindle Paperwhite 4 (2018) kommer med unikke features. Her kan nævnes blændfri skærm, vandtæt op til 2 meter i 60 minutter samt mulighed for at lytte til lydbøger fra Audible, der er en kendt international distributør af lydbøger. På www.ebookreader.dk kan du læse alle de saftige detaljer om Kindle Paperwhite 4 fra Amazon. Den er let at tage med på farten, uanset om man skal ud at flyve eller på togrejse på tværs af Danmark. eBookReader.dk tilbyder Kindle Paperwhite 4 med forskellige kapaciteter.

Bestil en ebook reader som gave eller til dig selv på www.ebookreader.dk. Hos eBookReader.dk sælges der ebog læsere som Kindle Paperwhite 4 fra 2018 og Kobo Aura ONE til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering.