Kender du Kindle 10 og Onyx e-bogslæserne?

En af de mere populære readers på markedet er Kindle 10, som er den nyeste version af den originale model, der populariserede denne type elektroniske læseapparat. Der er dog ingen grund til at se sig blind på denne serie fra Amazon, selvom den stadigvæk er en af de førende denne dag i dag. Fordi der findes også andre populære mærker på markedet som f.eks. Onyx og PocketBook. Disse fremstiller også e-bogslæsere i topkvalitet, der forhandles hos eBookReader.dk.

Hos eBookReader.dk tilbydes Kindle 10

Kindle 10 er blevet tyndere end forgængerne. Nu fås den også med 8 GB hukommelse, så der er plads til endnu mere godt og spændende, man kan have med på farten. Med Kindle 10 får du rigtig meget for pengene. Det er en særdeles økonomisk e-bogslæser, der opfylder langt de fleste behov. Den gode pris gør det åbenlyst at investere i en e-bogslæser, selvom man måske har en almindelig tablet. Grunden til dette er primært E-ink. Det er nemlig en teknologi, der får skærmen til at minde om overfladen på en almindelig bog. Det føles mere rart for øjnene, og det er noget, man kan mærke. Selvom man blot læser i ny og næ, kan det anbefales at vælge en e-bogslæser med E-ink som f.eks. Kindle 10. Du har også mulighed for hukommelse i skyen og en fin opløsning. Bemærk, at Kindle 10 og andre modeller fra Amazon kører på deres eget operativsystem, som understøtter bogsalget i eget firma. Så hvis du vil installere andre bogapps, så skal du købe en reader fra et andet mærke som f.eks. Onyx.

Onyx readers med Android operativsystem

Mange elsker Onyx e-bogslæsere pga. deres store skærme. Onyx er et bredt mærke, som har udviklet vidt forskellige e-bogslæsere. Det er modeller til de kræsne, som ikke vil nøjes, men som vil have alle de bedste features. Hos eBookReader.dk kan du købe Onyx BOOX Note 3, BOOX Max Lumi, BOOX Poke 3 og mange flere. Med Onyx readers vil du netop være i stand til at installere tredjepartsapps. Det kunne være tjenester som eReolen, Mofibo og Storytel. Det er, som sagt, Android-baserede e-bogslæsere.