KBJsikring.dk tilbyder professionel videoovervågning og Jablotron alarmer i høj kvalitet

Har du brug for overvågning derhjemme, i dit sommerhus eller i din virksomhed, så vil du gerne have professionel videoovervågning, så hvis uheldet er sket, så kan du hjælpe politiet bedst muligt. Det kan du blandt andet gøre ved at investere i Jablotron alarmer som kan være din personlige alarmcentral.

Professionel videoovervågning

Når det kommer til professionel videoovervågning, så har du brug for erfaring og solid ekspertise indenfor sikkerhed. Det får du igennem KBJsikring.dk, hvor du finder mere end 20 års erfaring indenfor sikkerhed og løsninger ifm. tyverisikring og meget mere. Noget af det som KBJsikring.dk arbejdet meget med er professionel videoovervågning, hvor du kan finde mange gode og solide løsninger, og endda til en fornuftig pris. Det er ofte forbundet med butikker, at professionel videoovervågning bliver nævnt, men det kan også være en god idé, at have en sådan løsning derhjemme eller i sit sommerhus. Dertil kommer at nogle forsikringer kræver, at der er sådan en løsning, for at få sin erstatning. Det kan spare dig for en masse ting og papirarbejde, hvis der er styr på overvågningen, og hos KBJsikring.dk, har du mulighed for at skræddersy en løsning, som passer netop dine behov omkring overvågning. Det fortryder først for sent.

Jablotron alarmer i høj kvalitet

Hvis du kan lide en skræddersyet løsning omkring sikkerhed, så er Jablotron alarmer nærmest et must-have. Med en af Jablotrons alarmer, så kan du styre hele hjemmet eller virksomheden igennem din mobiltelefon med deres app MyJABLOTRON. Her får du blandt andet adgang til registrering af f.eks. medarbejdere, eller børnene derhjemme, men også mere praktiske ting såsom: åbning af garageport, varme & lys i huset eller f.eks. oversvømmelse. Det er op til dig selv, hvor mange features som din Jablotron alarm skal have. Dertil kommer selvfølgelig en række sikkerhedsforanstaltninger, som tågeløsninger og sirener, hvis dine begrænsninger bliver brudt. Hvis lyset bliver tændt eller døren åbnet, uden at du har givet systemet tilladelse til det, så kan det udløse en af foranstaltningerne, som sirener. Systemet fortæller dig på mobiltelefonen, hvorhenne der er sket en overtrædelse, så du hurtigt kan ringe efter hjælp eller selv se efter. Jablotrons alarmer har en meget brugervenlig overflade og nemme at bruge.