FOURZE - gamer musemåtter og gaming stole til dine behov

Find gaming stole og musemåtter til gode priser. FOURZE er et gamer mærke til dem med ambitioner - til dem, som ikke vil gå ned på kvalitet. Er kun det bedste godt nok, imens du stiger på ladderen? Så besøg www.fourze.dk nu.

Komfortabel gaming stol med RGB

Er du på udkig efter en gaming stol ud over det sædvanlige? FOURZE har udmærket sig fra gruppen af skandinaviske udviklere. De er ikke bange for at gå forrest, og de er bl.a. de første til at implementere RGB lys i en gaming stol. Det er en fed feature, der for alvor er med til at skabe gamerstemning på dit værelse eller til LAN eventet. Ønsker du en justerbar stol i gode materialer og i komfortabel kvalitet? Kigger du efter en løsning, du også kan have glæde af efter mange timer inde i favoritspillet? Det er af stor betydning, at du også sidder godt. Tankerne skal være på alt andet end din gaming stol. Den skal bare være i top, så du kan rette energien mod dine objectives i spillet. Se de fede designs online på www.fourze.dk.

Få en gamer musemåtte, du kan stole på

Du skal selvfølgelig også have den bedste gamer musemåtte! FOURZE har også udviklet højkvalitets gamer musemåtter til dine behov, uanset om det handler om hurtig reaktionstid i skydespillene, eller du skal placere bygninger i strategispillet. De har gamer musemåtter og mus til eventyrspil, RPG, racerspil osv. Du finder i øjeblikket tre typer gamer musemåtter, der besidder den bedste kvalitet. Prøv deres brede gamer musemåtter, så du kan foretage store bevægelser på trods af, at du har indstillet musen med en meget lav følsomhed. Denne kombination af bred musemåtte og lav følsomhed er perfekt i spil, hvor det handler om at være meget præcis, samtidig med at man skal kunne bevæge sig 180 grader pludselig. Kig på de forskellige designer musemåtter til gamere fra FOURZE, og få topkvalitet til rimelige priser.