DAB+ radioer og DisplayPort kabler hos førende dansk webshop

Gå på kabeljagt online! Av-Cables.dk har samlet alle typer på én webshop med mange tusinde kategorier. Leder du f.eks. efter et HDMI, DVI, USB eller DisplayPort kabel? Eller kigger du efter en adapter? På www.av-cables.dk finder du alle typer, du ønskede, og mange flere, du slet ikke vidste eksisterede. Du kan også købe anden elektronik som f.eks. en DAB+ radio med Bluetooth, der står nærmere beskrevet i afsnit 2.

Køb et DisplayPort kabel fra det kæmpe udvalg på www.av-cables.dk

Et DisplayPort kabel er billigt hos Av-Cables.dk, og også selvom det kommer fra kvalitetsmærker som Clicktronic, Accell, Lindy og Lenovo, hvor webshoppen tilbyder prisgaranti på disse brands. Du kan nemt og bekvemt bladre igennem det brede katalog af DisplayPort kabler fra dit eget hjem. Sortimentet giver f.eks. adgang til DP kabler, der understøtter 4K samt 8K opløsning. Hvis man har brug for at streame i UHD eller HDR, så har man nemlig brug for et specialbygget DisplayPort kabel. Av-Cables.dk leverer også DP convertere. Det kunne bl.a. være fra DP til HDMI, DVI og VGA. Har du brug for et kort eller langt DisplayPort kabel, eller skal det have en anden detalje? Dit ønske vil sandsynligvis være på lager, og så er du nemlig i stand til at få dag til dag levering.

DAB+ radio med Bluetooth i flot design

En DAB+ radio med Bluetooth er rigtig lækker at have om morgenen. Nyd en kop kaffe, et glas appelsinjuice og evt. et rundstykke med smør sammen med resten af familien, imens morgennyhederne eller et andet favorit morgenprogram bliver afspillet i høj kvalitet og uden signalforstyrrelser på din DAB+ radio. For med denne teknologi får man et klart og støjfrit signal, da det er digitalt. Radioerne i denne kategori hos Av-Cables.dk er, som sagt, også udstyret med Bluetooth. Så kan du tilkoble dine trådløse høretelefoner, og f.eks. lytte til toppen af poppen, imens du gør rent, eller til en god og dybdegående udsendelse på P1, inden du går i seng. I udvalget af Bluetooth DAB+ radioer på www.av-cables.dk, er der løsninger til enhver designmæssig smag, og du finder også modeller med en masse andre relevante funktioner, der kan højne din lytteoplevelse.

Køb DisplayPort kabler og DAB+ radioer billigt.