Carvision tilbyder bl.a. installering af et bakkamera og Apple CarPlay i din bil

Carvision sælge smart tilbehør til din bil. Hvis du fx vil have installeret et bakkamera eller Apple CarPlay i bilen, så læs med her.

Super smart bakkamera

Carvision har mange forskellige smarte produkter til din bil. Deres sortiment af tilbehør, udstyr og systemer til biler er stort og bredt. Du kan bl.a. få installeret bakkamera i din bil på din adresse. De tilbyder montering og installation af stort set alle deres produkter, og de kommer ud på din adresse og ordner arbejdet lynhurtigt. Et bakkamera er enormt smart, for det gør det langt lettere og mere sikkert at bakke og parkere. Med et bakkamera til lastbil, varevogn m.m. får du en skærm i instrumentbrættet som viser dig real time, hvor langt din bil er fra eventuelle genstande, biler eller kantsten. På den måde kan du let parkere din bil uden at bumpe ind i bilen bagved, og det gør livet langt lettere, hvis du bor i byen. Bakkameraet giver endda lyd, når du nærmer dig bilen bagved for ekstra sikkerhed. Læs mere på carvision.dk, hvor du helt sikkert kan finde det du skal bruge til din bil.

Installering af Apple CarPlay

Carvision sælger og installerer også Apple CarPlay i mange forskellige biler. Deres produkter er fejlfri og installeres i din bil på din adresse. Du behøver altså ikke komme med din bil og aflevere den i dagevis for at få installeret nyt lydsystem. De kommer ud til dig og ordner det hele i løbet af et par timer. Apple CarPlay er et smart lydsystem, som tilkobler din iPhone direkte og automatisk til lydsystemet, så du fx kan tage opkald over højtaleren i bilen, og på den måde får langt mere sikker kørsel. Opkaldene kan tages med en knap på rattet, så du behøver slet ikke røre din telefon. Det er sikkert og smart. Desuden kan du trådløst bruge din telefon til at spille fra bilens højtalere med og du vil på den måde gøre det hele lettere, når du vil høre musik i bilen. Læs mere om Apple CarPlay på www.carvision.dk.