2BM tilbyder bl.a. SMART Single Sign-on til SuccessFactors og en smart kontraktgenerator

2BM kan hjælpe din virksomhed med den nødvendige digitaliseringsproces. Læs mere om deres kontraktgenerator samt om SMART Single Sign-on til SuccessFactors her.

SMART Single Sign-on til SuccessFactors

I takt med mere digitalisering i virksomhederne kommer der flere og flere komplicerede log-on procedurer på grund af øgede krav om sikkerhed. Alt dette er en god ting, da mange virksomheder i nyere tid har været udsat for cyber-angreb og desuden forpligter sig til en høj grad af data-sikkerhed med de nye EU love. Men det kan være tidskrævende at skulle logge på så mange forskellige platforme for medarbejderne, og det kan gå ud over den produktive tid. Men det findes der en løsning på, og den kaldes SMART Single Sign-on til SuccessFactors. SMART Single Sign-on til SuccessFactors er en software som sikrer dine medarbejdere en høj grad af sikkerhed, men som automatisk logger dem på alle SuccessFactors-systemer. Al kommunikationen er stadig SSL-krypteret og systemet kommer med en bred support af identitetsprotokoller som fx AD, LDAP, Kerberos, IWA og NTLM. SMART Single Sign-on til SuccessFactors er den smarteste løsning for dine medarbejdere. Kontakt 2BM for mere viden om systemet.

Super smart kontraktgenerator

2BM tilbyder mange forskellige software systemer til virksomheder, der vil digitalisere på den nemme, funktionelle og effektive måde. De tilbyder bl.a. en super smart kontraktgenerator, som kan gøre det langt lettere at oprette medarbejderdokumenter fejlfrit. Alt for ofte laves der fejl i kontrakter, som er skrevet fra bunden, men med denne kontraktgenerator kan du spare enormt meget tid og desuden være sikker på et helt fejlfrit resultat hver eneste gang. Du kommer automatisk til at overholde lovgivningen med dette system, for det holder selv styr på alle paragrafferne. Du kan let og hurtigt oprette og vedligeholde skabeloner for medarbejderdokumenter, som du kan bruge igen. Med dette system er alle kontrakter og dokumenter det samme sted, som har et meget let og fladt interface, som er let at lære og super behageligt at bruge. Det gør det langt lettere for alle, og der vil være langt færre fejl i dokumenterne end hvis det skal skrive fra bunden hver gang.