Træn derhjemme på løbebånd eller motionscykel

Køb motionsredskaber fra det store lager hos Saga Trim. Bestil fx et løbebånd eller en motionscykel med hurtig levering. Bemærk også, at der tilbydes prismatch på træningsudstyret på sagatrim.dk.

Køb dit eget løbebånd hos Saga Trim

Køb et løbebånd, hvis du vil gøre alvor ud af formen. Det er lækkert at kunne stige op på løbebåndet i eget hjem i stedet for at færde sig i et overtrafikeret motionscenter, hvor der ofte er kø om maskinerne. Træn i stedet for derhjemme, hvor du kan være i fred. Så kan du altid tage en løbetur, præcist når det passer ind i planen. Når man ejer et løbebånd af en ordentlig kvalitet, er man også mere motiveret til at bruge det, og det skaber naturligvis resultater. Du har selvfølgelig mulighed for at prøve det inden køb i butikken i Herlev ved deres 700 kvadratmeter udstilling. Gør et godt køb på et løbebånd fra Kettler, Nautilus eller Peak Fitness. Du får et løbebånd med integrerede programmer, perfekt til intervaller eller andre træningsformer. Vejen til velvære starter på sagatrim.dk.

Opnå et seriøst udbytte på en motionscykel

Bestil også kondicykler hos Saga Trim. Gør et godt køb på en motionscykel, du kan placere hvor som helst i hjemmet. På sagatrim.dk kan du vælge mellem siddecykler, teletrimmere og andre former for motionscykler. Saga Trim ligger inde med en masse know-how om modellerne, så tøv ikke med at spørge ind til udvalgte træningscykler. Med en indendørs motionscykel kan man justere modstanden på en måde, så man får en træning, der passer til ens niveau. Man kan med fordel variere træningen, hvor man nogle dage cykler langt i et roligt tempo, mens man andre dage laver interval sprints med en kort pause imellem. Det er både oplagt for udendørs cyklister og almindelige trænende at benytte en motionscykel til at forbedre formen.

Kvalitet giver resultater. Køb træningsudstyr hos Saga Trim, og start vejen til velvære og mere overskud i hverdagen. Kigger du efter ny motionscykel eller nyt løbebånd? Prøv at klikke ind forbi sagatrim.dk, og læs mere.