HomeX.dk tilbyder bordtennisbat, udendørs bordtennisbord og andet inden for sporten

Står du og mangler nyt bordtennisbat til dig selv eller til en hel klub? HomeX.dk har udvalgte modeller fra Stiga i forskellige prisklasser til forskellige behov og niveauer. Det er populært med udendørs bordtennis, og du kan også bestille et udendørs bordtennisbord via www.homex.dk.

Find et bordtennisbat, der ligger godt i hånden

Køb dit bordtennisbat hos HomeX.dk. De sælger modeller fra Stiga som fx JMS Fighter, Pure Color og Fury Advance. Køb et bordtennisbat enkeltvis, som par eller som storpak. Der sælges fx et bordtennissæt med 12 bat og 24 bolde beregnet til foreningen og lignende. Stiga har også produceret covers til bordtennisbat i flere farver, du finder i samme kategori på www.homex.dk. Dette svenske mærke er kendt for en høj kvalitet, og derfor er det også et af de foretrukne bordtennismærker i Danmark. Hvis du leder efter det rette Stiga bordtennisbat, så er HomeX.dk det mest anbefalelsesværdige sted at starte. Derinde kan du blive klar til den nye bordtennissæson, hvis du spiller i klub, eller glæde børnene med nye bat.

Spil udenfor med et udendørs bordtennisbord

Hos HomeX.dk finder du også udendørs bordtennisborde. Her finder du bl.a. borde fra Sponeta, Tecto og naturligvis også Stiga i denne kategori. Da HomeX.dk er en autoriseret Stiga forhandler, så føres også det komplette sortiment af udendørs bordtennisborde fra den svenske producent. Du finder ofte nedsatte muligheder i kategorien, hvor der er lidt ekstra procenter at spare på et udendørs bordtennisbord. Stiga outdoor kommer med vandfaste plader, der også modstår varme, fugt og kulde. Det er en unik oplevelse at spille bordtennis under åben himmel, hvilket naturligvis kræver et udendørs bordtennisbord, der er bygget til at kunne modstå det danske vejr.

Find det rette udendørs bordtennisbord, så du kan nyde et godt spil sammen med vennerne. Du finder naturligvis også bordtennisborde til indendørs brug samt et stort udvalg af bordtennisbat fra Stiga og andre brands online på www.homex.dk.