DermaSilk Intimo undertøj og SANKOM Holdnings-BH’er - www.jepsenhealthcare.dk

Opnå bedre komfort med DermaSilk Intimo undertøj eller SANKOM holdnings-BH’er. Jepsen HealthCare forhandler komfortabel og lindrende beklædning fra kendte mærker online.

Køb DermaSilk Intimo undertøj til konkurrencedygtige priser

Prøv DermaSilk Intimo undertøj. Du får ikke lyst til at gå tilbage. Med DermaSilk Intimo underbukser og undertrøjer opnår man en langt bedre komfort. Følelsen af naturlig silke på kroppen er uimodståelig, og med undertøj fra DermaSilk Intimo er det kun 100 % silkefibre, der kommer i kontakt med din hud. Dette medfører, at underlivet og huden oplever minimal irritation. DermaSilk silkeundertøj er dermatologisk testet med gode resultater i kliniske studier. Der er altså videnskab bag undertrøjerne og underbukserne, som reducerer både svampe, bakterier og infektioner. Det komfortable stræk i Intimo undertøjet betyder, at man altid er komfortabel. Der forhandles både fra serierne Black, Classic og Elite fra dette brand. Mærk selv forskellen!

SANKOM holdnings-BH - Bestil hos Jepsen HealthCare

SANKOM har udviklet en serie med holdnings-BH’er, der bygger på en unik og patenteret konstruktion, så barmens vægt trækker skuldrene tilbage og medvirker til en bedre positur. Det er en helt naturlig måde at få en bedre rygholdning på. Der er et hav af fordele ved at benytte en SANKOM holdnings-BH. En god positur gør meget for velvære og kan bl.a. lindre hovedpiner og smerter. Disse holdnings-korrigerende BH’er er også med til at skjule deller, ligesom de forebygger udvikling af dobbelthage. Der er altså både æstetiske og sundhedsmæssige fordele ved brug af en holdningskorrigerende BH fra SANKOM. Produkterne er kategoriserede som et Medical Class 1 Devise hjælpemiddel. Det åndbare materiale gør det til en komfortabel oplevelse at gå med en SANKOM holdnings-BH. Læs mere på jepsenhealthcare.dk, som tilbyder hurtig levering.

Jepsen HealthCare forhandler komfortabelt undertøj fra anerkendte producenter. Køb bl.a. DermaSilk Intimo silkeunderbukser og silkeundertrøjer fra webshoppen af. Klik ind på www.jepsenhealthcare.dk, og se udvalget af medicinske artikler, udstyr og tøj, som kan give mere sundhed i dit liv.