Varm hjemmet op med et miljøvenligt varmepumpeanlæg eller jordvarme

Besøger du Klimadan kan du ikke kun købe diverse slags udstyr til varmepumpeanlæg og jordvarme. Du kan også finde god information om begge dele, og ydermere kontakte kundeservice og få en uforpligtende snak om valg af varmepumpeanlæg og så videre, hvis du ikke finder de svar du har brug for på skrift. Det perfekte sted at starte for privatkunder og erhvervskunder, som skal i gang med at installere varmepumpeanlæg, jordvarme eller lignende systemer.

Miljøvenligt varmepumpeanlæg

Der er flere grunde til at både erhvervskunder og private kan drage fordel af at installere et varmepumpeanlæg. Den mest indlysende er at et varmepumpeanlæg i forhold til traditionelle løsninger som oliefyr er langt mere miljøvenlige. Man udnytter nemlig solens varme, som jo er en vedvarende energikilde (i hvert fald de næste rigtig mange år…). Det er dog ikke kun naturen omkring os og miljøet der drager fordel af at du investerer i et varmepumpeanlæg. Din pengepung vil helt sikkert også kunne mærke det. Den investering det er at købe et varmepumpeanlæg vil som regel kunne betale sig ind på så lidt som fem år, takket være en billigere varmeregning. Man kan derfor næsten sige at man er med til at give miljøet en chance, uden at det koster én ekstra. Vil du vide mere om varmepumpeanlæg så klik ind på www.klimadan.dk.

Jordvarme til hjemmet

Jordvarme bliver mere og mere populært som alternativ opvarmningskilde i danske hjem. Her er nemlig igen også tale om en grøn løsning, som samtidig kan give mere luft i jeres budget. Desuden kræver jordvarme nærmest ingen vedligehold, så man skal ikke bekymre sig for at man kommer til at bruge alle ens fremtidige weekender på at gå og holde ens jordvarme-anlæg kørende. Tvært i mod. Ligesom med varmepumpeanlæg, er Klimadan den perfekte sparringspartner, hvis du gerne vil installere jordvarme derhjemme.