Stort udvalg af Barlinek træpiller og RW træpiller hos Pillemadsen

Leder du efter brændsel til at fyre op med derhjemme? Så er Pillemadsen det helt rette sted at lede. De forhandler nemlig et varieret udvalg af forskellige træpiller. Udvalget inkluderer både Barlinek, Heatlets og RW træpiller, så der er noget til ethvert behov. Har du lyst til at blive klogere på de mange muligheder inden for træpiller, kan du gøre det lige her www.pillemadsen.dk.

De bedste Barlinek træpiller

Er du på udkig efter gode løsninger, når det kommer til at fyre op i pejsen eller brændeovnen? Så bør du uden tvivl se nærmere på udvalget af Barlinek træpiller hos Pillemadsen. Træpillerne findes med forskellige brændværdier samt i forskellige mængder, så du kan få lige præcis den type Barlinek træpiller, der imødekommer dine ønsker og behov. Træpillerne er økologisk biobrændstof i bedste kvalitet, hvilket betyder, at de holder længe på varmen. På trods af den høje kvalitet er priserne på Barlinek træpiller yderst skarpe. Der er altså ingen undskyldning for ikke at fyre op med omtanke. Klik ind på www.pillemadsen.dk og køb dine Barlinek træpiller med det samme.

RW træpiller med høj brændværdi

I sortimentet hos Pillemadsen finder man også RW træpiller, som består af 100 % rent træ. Både fugtindholdet samt indholdet af smuld er meget lavt, hvilket gør, at pillerne har en høj brændværdi. Også askeprocenten er lav, hvilket betyder, at pillerne er enormt rene. Det er derfor en oplagt ide at anvende RW træpiller, når hjemmet skal opvarmes. Pillerne findes både i 6 mm og i 8 mm, så det er altså muligt at finde lige nøjagtig dem, du skal bruge. Har du brug for hjælp eller gode råd når det kommer til valg af RW træpiller, er du mere end velkommen til at kontakte deres kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig. Synes du RW træpiller lyder som noget for dig, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos www.pillemadsen.dk