Sengegavl fra Dunlopillo - Læs om Schwarz Senge her

Schwarz Senge tilbyder bl.a. Dunlopillo madrasser og puder. Køb også sengegavle, kontinentalsenge, boxmadrasser, sengeborde og andet i høj kvalitet fra sengehuset på Østerbro eller direkte online. Besøg schwarz.dk, og bliv inspireret. Glæd dig til at sove bedre!

Stort udvalg fra Dunlopillo - God kundeservice

Elsker du Dunlopillo og deres naturlatex? Snak med eksperterne bag Schwarz Senge, der ved alt om Dunlopillo og andre brands. På schwarz.dk kan du bl.a. købe senge, madrasser og puder af topkvalitet fra mærket af. Dunlopillo har også designet en række sengegavle i virkelig høj kvalitet, som har mange fordele i forhold til den typiske gavl. Læs mere om dette i næste afsnit. Køb både boxmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge fra Dunlopillo online eller i København Ø. Hvis du ønsker at besøge deres fysiske butik, så husk at booke en rygtest inden. Dette kan hurtigt gøres online med få klik.

Find en lækker sengegavl på schwarz.dk - Polstret og i træ

En sengegavl er prikken over i’et. Den giver sengen et rigtig flot look, og den giver også en dejlig støtte. Schwarz Senge tilbyder både polstrede gavle og trægavle. Forskellen på udvalget via schwarz.dk ligger både i materialevalg og design, fordi hos denne webshop er det førende mærker, som der sælges fra. Du kan, som sagt finde Dunlopillo sengegavle, men også modeller fra Carpe Diem, Jensen og en række andre prominente leverandører. Uanset om du kigger efter en polstret gavl, eller du foretrækker en trægavl, så kom forbi Østerbro, hvis du har mulighed for det. Det gør trodsalt en forskel at kunne tage en dyb snak med en kyndig specialist. Hos Schwarz Senge byder de dig altid velkommen. Deres sengehus byder på lidt flere faciliteter og muligheder end hos den typiske butik. Personalet er også markant bedre uddannet. Derfor vælger flere og flere københavnere at købe alt til soveværelset hos Schwarz Senge.

Bestil sengegavle fra Dunlopillo, Jensen, Carpe Diem og flere andre af de helt store mærker både i Skandinavien og på internationalt plan. Køb også elevationssenge, boxmadasser og meget andet til dit soveværelse direkte på schwarz.dk.