Remix by Sofie forhandler unikke kreationer fra Ellies and Ivy og indretningsartikler fra Anna von Lipa

Elsker du også at sætte et personligt og unikt præg på dig selv og dit hjem? Så tjek udvalget af produkter fra Ellies and Ivy samt Anna von Lipa på remixbysofie.dk.

Ellies and Ivy tilbyder farverige og bæredygtige tasker og tilbehør

Hos Remix by Sofie finder du et fantastisk udvalg af tasker og accessories fra Ellies and Ivy. Mærket er kendt for sit store fokus på bl.a. bæredygtighed og arbejder kun med stoffer, der er gode for både dig og miljøet. Hos Remix by Sofie finder du f.eks. tasker og computercovers i 100 % økologisk bomuld. Producenterne bag Ellies og Ivy er desuden vilde med farver og mønstre, hvorfor alle deres tasker kommer med smarte og unikke detaljer. Uanset om du leder efter en Ellies and Ivy toilettaske, make-up pung, weekendtaske, håndbagagetaske eller lignende, kan du bestille den hos Remix by Sofie.

På remixbysofie.dk finder du alt inden for glas, kander, pynt o. lign. fra Anna von Lipa

Remix by Sofie er samtidig en af de største og ældste forhandlere af Anna von Lipa. Dermed finder du et fantastisk udvalg af artikler til borddækning samt pynt til påske og jul på www.remixbysofie.dk. Gå f.eks. på opdagelse i udvalget af farvede vinglas og champagneglas, der findes i et væld af forskellige modeller. Eller var det måske noget med en smuk og farverig skål til salat, snacks, tapas eller lignende? Remix by Sofie forhandler naturligvis også alle modeller inden for de populære Anna von Lipa glas. Anna von Lipa producerer produkterne i tråd med gamle traditioner, hvorfor hverken glas eller pynt har set skyggen af robotter eller maskiner.

Hvis du gerne vil tilføre personlighed til din indretning eller dit outfit, er udvalget af produkter fra Ellies and Ivy og Anna von Lipa på www.remixbysofie.dk dermed det perfekte sted at lede.