Profilmetal A/S - Undertag og taglægter

Profilmetal A/S sælger alt i ståltag, og udover ståltagplader kan du også købe taglægter og undertag i butikken. Læs mere her.

Køb undertag til gode priser

Profilmetal A/S sælger alt i ståltag, helt fra lægder til yderste tagplade. Du kan med andre ord købe alt hvad du skal bruge til et komplet nyt tag i butikken, og du kan være sikker på en god pris. De producerer selv deres tagplader på deres fabrik i Slagelse og det sikrer dig en super god pris, for du kan købe direkte fra producenten. Hvis du skal bruge et billigt tag, så er et ståltag den bedste løsning. Det er langt billigere end teglsten, og går hurtigere at lægge. Bare husk, du skal bruge et undertag, så du ikke får kondensvand på indersiden af taget. Et undertag kommer på rulle og lægges ud under stålpladerne for at sikre et sundt indeklima i huset. Det er en god investering med et undertag på dit hus, for det sikrer et sundt tag, og det er let at lægge og koster ikke alverden, så det kan let passe ind i budgettet.

Taglægter til salg via profilmetal.dk

Profilmetal A/S sælger alt hvad du skal bruge til at lægge taget, og det gælder også de taglægter du lægger som skelet. Imellem lægterne lægger man typisk isolering som fx Rockwool eller træuld, hvis man er lidt mere moderne. Udenpå det kan man lægge dampspærrer og derefter undertaget som ligger lige under stålpladerne. Hvis du skal starte et nyt tagprojekt, så kan du købe det hele billigt på www.profilmetal.dk, både taglægter, skruer, stålplader, undertag og tagrender. Tag et kig på hjemmesiden og find alt, hvad du skal bruge til dit nye tag og fryd dig over den lynhurtige levering, som gør at du hurtigt kan komme i gang med arbejdet. Der er altid gode priser på deres tag, for de har egen fabrik i Slagelse, hvor stålprofilerne laves, så på den måde køber du direkte fra producenten, som gør det billigt for dig at handle. Læs mere om taglægter på hjemmesiden.