Plankegulve inkl. herregårdsplank til gode priser hos Billige Trægulve

Hvis du er på udkig efter et billigt plankegulv eller herregårdsplanker, kunne Billige Trægulve godt være det rette sted for dig. Deres priser er helt i bund, deres gulve er gør-det-selv-venlige, og deres kvalitet skuffer bestemt ikke.

Bestil plankegulve til en skarp kvadratmeterpris

Plankegulve hos Billige Trægulve fås i massiv form og som lamelopbyggede plankegulve. Alle deres plankegulve er billige, og hvis både ’billig’ og ’kvalitet’ er ord, du kan lide - så gå ind på billigetraegulve.dk og bestil plankegulve til lave priser. Gulvene er velegnede til gulvvarme, og det hverken giver sig eller slår revner i det danske klima, som er meget omskifteligt i forhold til fugt og kulde. Alle plankegulvene har enten fyrre- eller grankerne, hvilket gør dem særdeles stærke. Andre gulve i den prisklasse har en kerne af poppel eller hevea, og det gør dem langt mere skrøbelige over for slid og belastning. Desuden er plankegulvene utroligt nemme at lægge for én, der har bare en smule gør-det-selv-interesse: Kliksystemet gør, at du simpelthen bare skal klikke stavene sammen, helt uden brug af lim.

Herregårdsplank giver et idyllisk look

Et gulv i herregårdsplanker er elegant og eksklusivt og leder tankerne i retning af, ja - netop herregårde, store rum, højt til loftet, luksus. Det er bredden, der gør herregårdsplanker til noget særligt, og det, at alle lag er i ægte træ. De fås både olierede og lakerede. Hvis du bor i et hjem, hvor hunde og børn løber rundt og leger på gulvene, skal du ikke være bange for, at du bliver nødt til at omlakere dine herregårdsplanker allerede efter et år. Den lak, Billige Trægulve benytter, er nemlig særligt stærk, så den holder 3-4 gange længere end normal lak. Endnu en fordel ved herregårdsplanker er, at de både er en del af boligtrenden disse år og derfor ofte ses i boligmagasiner - samtidig med, at de er klassiske og aldrig vil komme til at fremstå umoderne. Du kan derfor roligt investere i herregårdsplanker, især når de fås så billigt som hos Billige Trægulve - og alligevel i meget smuk og yderst slidstærk kvalitet.