Oplev et bredt udvalg af højbede i cortenstål samt generelle højbede hos thy-metal.dk

Hos Thy-metal kan du gå på opdagelse i danskproducerede højbede, kompostbeholdere, blomsteropsatser og spejlbassiner. De mange flotte design er alle tegnet på den interne tegnestue, der også gerne tegner produkter specifikt til dine ønsker og din haves specialmål. Læs videre her, hvis du vil vide mere om deres unikke højbede i cortenstål samt mulighederne for andre haveprodukter i metal.

Ved Thy-metal kan du få dine nye højbede i cortenstål

Højbede i cortenstål er et særdels populært produkt indenfor kategorien højbed. Med højbede i cortenstål kan du indramme dine planter på smukkeste vis, hvor det moderne udtryk skyldes den flotte og unikke materiale. I det senere år har genbrug og patina nemlig vundet indpas i det fleste husejeres haver, og netop derfor vil højbede i cortenstål med sikkerhed blive et hit hjemme hos dig også. De flotte højbede i cortenstål fås i specialmål eller andre standardiserede mål og former. Desuden leveres de lynhurtigt - dog ikke samlet, men med medfølgende bolte og møtrikker. 

Www.thy-metal.dk har et jbed i S-form eller andre kvadratiske former til netop dit behov

Thy-metal er kendt for deres produktion af unikke højbede, der kan udformes og specialdesignes til netop din have og dens behov. Deres højbede er alle resultatet af et godt håndværk, dansk produktion og øje for detaljer. Et højbed produceres på topmoderne maskiner hos virksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. På www.thy-metal.dk kan du få indtryk af de mange forskellige højbede, der inkluderer både S-, U- og L-forme samt kvadratiske mål. Passer ingen af disse former dog din individuelle have, så kan du også få dit helt eget højbed produceret i det store metalværksted. På www.thy-metal.dk finder du kontaktinformationer på erfarne metalspecialister, der kan udregne et godt tilbud til dig, der ønsker et højbed i specialmål og høj kvalitet.

Hos Thy-metal kan du altid forvente hurtig levering samt en fantastisk service fra din nye leverandør af haveprodukter i metal.