Opdag gode løsninger som robust granitstabil og certificeret faldgrus hos ekrag.com

Hvis du skal bruge sten, granitstabil, sand eller grus så læs med her. E. Krag Råstoffer A/S har bl.a. certificeret faldgrus i høj kvalitet.

Certificeret faldgrus - genial løsning til legepladser, børnehaver, skoler mm.

E. Krag Råstoffer A/S er eksperter i sand, sten, grus og granit. De har mange års erfaring og know-how i branchen, og kan uden tvivl hjælpe dig med at skaffe de materialer, du skal bruge til dit bygge- eller anlægsprojekt. De tilbyder skræddersyede løsninger med personlig service og professionelle resultater. Du kan bl.a. finde certificeret faldgrus i deres udvalg af grus, hvilket især bruges til områder og institutioner, hvor børn leger. Det kan fx være børnehaver, legepladser, skoler og fritidsordninger. Deres certificerede faldgrus er godkendt til fald fra op til 3 meters højde, og giver et blødt underlag, som afbøder faldet. Faldgrus er relativt grov og rund grus, som gør at de små sten let flytter sig. Det betyder, at de afbøder, når et barn falder eller hopper ned fra en gynge, et legehus eller et klatretræ. Certificeret faldgrus er genialt til legepladser, da det virkelig effektivt afbøder de stød, som ellers bliver sendt op igennem kroppen fra fødderne, når man falder fra flere meters højde.

Modstandsdygtigt granitstabil hos E. Krag Råstoffer A/S

Krag Råstoffer A/S har også mange former for stabilgrus og granitstabil. Du kan bl.a. finde sort granitstabil, som kan bruges i stedet for almindeligt stabilgrus. Der er forskellige fordele, og hvis du eksempelvis ønsker at anlægge indkørsel med sorte granitskærver, så er det en god ide at bruge den sorte granitstabil, som underlag for dine granitskærver. Med tiden kan frost få de større sten til at arbejde sig opad, og det kan give uønskede farveforskelle i underlaget, men det kan du undgå ved at bruge den sorte granitstabil, som i bund og grund kommer fra det samme materiale. Denne granitstabil har en høj densitet og et højt fillerindhold, hvilket gør det meget modstandsdygtigt imod regnskyl. Der er forskellige fordele ved denne slags stabilgrus, som du kan læse mere om på deres hjemmeside ekrag.com.