Køb 6 og 8 mm træpiller i sække fra Scandbio

Hos Jysk Biobrændsel er de meget omhyggelige i deres udvalg af produkter og køber kun de bedste brands hjem til deres kunder. Det betyder derfor, at det er muligt at købe træpiller, fra det svenske kvalitetsmærke Scandbio. På Jysk Biobrændsel kan du købe Scandbio træpiller i mange varianter, herunder 6 mm træpiller i sække i både standard og premium kvalitet.

Spar penge på Scandbio træpiller via jyskbiobrandsel.dk

Det kan være svært at navigere i markedet for biobrændsel: Hvilken type brændsel skal du vælge og hvilke brands er de gode? Hos Jysk Biobrændsel er de specialister i at guide og rådgive deres kunder, så du er sikret at få det rette produkt hjem og fuld tilfredshed. Et særdeles godt bud på en god type biobrændsel er Scandbio træpiller, i høj svensk kvalitet. Ikke nok med at Scandbio træpiller har et minimalt indhold af fugt på 6-8%, der sikrer en høj brændværdi, så er træpillerne fra Scandbio også fremstillet af restprodukter som flis og spåner fra skov- og savværksindustrien. Hos Jysk Biobrændsel har de fokus på miljøet og forhandler derfor udelukkende mærker, der har ansvarlige leverandører fx som Scandbio, som er certificeret i henhold til FSC og PEFC og agerer ansvarligt i forhold til klima og miljø.  Gå ind på www.jyskbiobrandsel.dk og se det store udvalg af træpiller fra kendte kvalitetsmærker.

6 mm træpiller kan fås i sække

Fragt og levering er ikke noget du skal bekymre dig om, når du handler på www.jyskbiobrandsel.dk. Bestiller du eksempelvis 6 mm træpiller i sække, bliver træpillerne bliver leveret med fragtmand og stilles i din indkørsel mest optimalt. Uanset vejret, sikrer vores emballering af produkterne, at kvaliteten bibeholdes, både i blæst og regn. Træpillerne er pakket i 16 kilos poser, hvoraf én palle kommer med 56 poser i alt. Hver palle er overdækket af en kraftig plasthætte, som sikre optimal beskyttelse af dine træpiller indtil du kommer hjem, og får tid til at stille dem ind. Derudover tilbyder Jysk Biobrændsel også hurtig levering, så du inden for få dage har produktet hjemme.