HeatLight varmelamper og effektive ukrudtsmidler – Havehobby.dk

Havehobby.dk tilbyder HeatLight varmelamper til gode priser. Denne side byder også ind med meget andet til haven som fx ukrudtsmiddel.

HeatLight varmelamper – effektive og billige i drift

Der er gode fordele ved at vælge HeatLight varmelamper til at opvarme din terrasse. Disse elektriske og infrarøde varmelamper er et billigere alternativ til gas. Med et lavt elforbrug og en pris på omkring 2,70 kroner i timen, tænker man ikke på pengepungen, når man sidder udendørs. Danskere elsker deres have, men den danske sommer gør det ikke altid muligt at få det meste ud af den. Hvis du vil forlænge sommerhalvåret og sidde udendørs i længere tid, også langt ud på aftenen, så er HeatLight varmelamper en løsning, der kan anbefales. De elektriske HeatLight varmelamper er bæredygtige sammenlignet med alternativerne, og hos Havehobby.dk kan du vælge mellem flere farver – grå, sort og hvid. Der sælges fx HeatLight varmelamper med en effekt på 1.000, 1.500 og 2.000 watt.

Ukrudtsmidler – Pistol, RoundUp, Glyphosat osv.

Havehobby.dk byder også ind med et billigt udvalg af effektive ukrudtsmidler. Du kan bl.a. vælge mellem Glyphosat 120 og 360 – et billigt alternativ til RoundUp. Glyphosat bruger et aktivt stof, der er parallelt med RoundUp og derfor ligeså virksomt. Glyphosat 120 er et nyere sprøjtemiddel, der også er godkendt til privatbrug. I samme kategori finder du også sprøjter – manuelle og elektriske. At fjerne ukrudt er ikke en opgave, mange danskere glæder sig til. Effektive ukrudtsmidler som Pistol, Glyphosat og RoundUp er med til at gøre denne proces langt mere overkommelig. Du kan selvfølgelig vælge mellem forskellige mængder – typisk 1 L eller 5 L. Du finder også diverse pakketilbud, hvor du både får Glyphosat og husrens for en billigere pris. Besøg Havehobby.dk, og find alt inden for ukrudtsbekæmpelse, belægningsrens, algerens, algefjerner med mere.

Kig nærmere på udvalget hos Havehobby.dk, og spar på effektivt ukrudtsmiddel som RoundUp, Pistol og Glyphosat samt forskellige typer af algefjerner, belægningsrens med mere. Du finder også HeatLight varmelamper, der er beregnet til at opvarme terrassen.