Giv dit hjem et smukt udtryk med udendørs væglamper og indbygningsspot fra Lite-House

Udendørs væglamper er vigtige af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager, men kan også give et smukt udtryk. Lite-House forhandler et bredt udvalg af udendørs væglamper såsom indbygningsspot og skiltebelysning.

Facade- og skiltebelysning, indbyggede væglamper og andre udendørs væglamper

Udendørs væglamper og udendørs belysning i det hele taget er vigtigt, for at man kan føle sig tryg omkring sit hjem, for at man kan finde rundt, og endelig kan en flot, udendørs væglampe i det rette design være et yderst dekorativt element. Mangler du udendørs væglamper til dit hus, er www.lite-house.dk et godt sted at gå på lampejagt, for deres udvalg er bredt. De har gjort det yderst overskueligt for dig ved at opdele deres udvendige væglamper i fire kategorier: Facade- og skiltebelysning er velegnet til butiksfacader eller til at oplyse en skulptur, en lille sø eller lignende. Indbyggede væglamper er til facadebelysning, eksempelvis ved en trappeopgang. Udendørs væglamper til facaden er både dekorative og praktiske, og endelig har Lite-House en kategori af udendørs væglamper med sensor, så lyset automatisk tænder og slukker, når sensoren registrerer bevægelse. Disse væglamper er smarte - hvis du kommer sent hjem en aften i mørke, er der ingen fare for at køre ind i postkassen, for lyset tænder helt af sig selv.

Lys hjemmet op med indbygningsspot og downlights fra www.lite-house.dk

Hos Lite-House forhandler de mange former for indbygningsspots. Disse spots kan både monteres på vægge og i lofter og er velegnede som arbejdslys. Downlights er et andet ord for indbygningsspots, og de er en fremragende lyskilde. Især ved skrivebordet, hvor man gerne skal kunne se detaljer, og i køkkenet, hvor man ikke skal forveksle pastinakkerne med sine fingre, er indbygningsspots velegnede. Lyset er godt, præcist og kaster ingen skygger, så også ved spejlet på badeværelset foretrækker mange at installere indbygningsspots, fx med henblik på makeup. De nævnte eksempler er alle indendørs, men spottene kan også sagtens monteres udenfor i fx en carport eller under et udhæng. På lite-house.dk kan du desuden finde spots med indbygget LED, som er en dyrere, men meget elegant løsning.