Find Nicer Dicer Plus og en smart slow juicer hos Home Shoppen

Der er flere gode grunde til at klikke ind på Home Shoppen disse dage, hvis du er i humør til at shoppe. Blandt andet kan du købe den smarte Nicer Dicer Plus, som er blevet lidt af et hit rundt omkring i danske hjem. Du kan også købe dig en dejlig slow juicer, der som navnet antyder er den absolut bedste måde at lave alle mulige slags dejlig friskpresset juice. Læs mere om begge dele og lidt om butikken i artiklen herunder.

Nicer Dicer Plus

Vil du gerne ”snyde” lidt og gøre arbejdet i køkkenet lettere for dig selv? Så er der godt nyt til dig! Den smarte Nicer Dicer Plus er den helt perfekte måde at skyde genvej til hurtig tilberedning. Nicer Dicer Plus kan bruges til snitte og skære alverdens forskellige slags grøntsager og frugter, så som æbler, kiwi etc. Nu tænker du måske at der vil være en masse ekstra rengøring forbundet med at bruge en Nicer Dicer Plus. Men faktisk er det modsatte tilfældet, da den fint kan klare en tur i opvaskemaskinen. Med en beskeden pris og et kompakt design, er der næsten ingen undskyldning for ikke at have en Nicer Dicer Plus stående hjemme i køkkenet som en central del af ens arsenal med udstyr.

Smart slow juicer til god pris

Et glas friskpresset juice, så får man næsten ikke en mere perfekt start på dagen. Skal juicen være ekstra god, kræves der en slow juicer. Mange har valgt at spare slow juiceren væk hjemme i privaten, da de gænge modeller har været forholdsvis dyre at investere i for en almindelig familie. Men nu er der godt nyt. Der er nemlig så småt ved at dykke slow juicers op til realistiske priser på markedet. Blandt andet finder du lige nu en slow juicer til en god pris hos www.home-shoppen.dk. Klik selv ind på hjemmesiden hvis du vil se nærmere på den smarte slow juicer, Nicer Dicer Plus eller én af de mange andre smarte køkkenmaskiner.