Find et fugleskræmsel og et bålfad i høj kvalitet hos Dansk Skovudstyr

Hos www.dansk-skovudtyr.dk finder du udstyr til udendørsbrug i alle afskygninger. Dyrker du afgrøder af hvilken som helst slags, kan et effektivt fugleskræmsel gøre underværker. Og hvis du nyder gode og mindeværdige udendørs stunder med venner og familie, vil et af de fine bålfade skrue op for varmen og hyggen.

Effektivt fugleskræmsel

Hvis du ønsker at beskytte diverse afgrøder mod ubudne gæster, så besøg Dansk Skovudstyr og find et af de mange fugleskræmsler, der kan afhjælpe problemet. Fugleskræmslerne fås i forskellige højder, så de kan dække over et større eller mindre areal efter dit behov. Desuden finder du fugleskræmsler, der kan holde til vindstyrke i op mod 17m/s, hvilket er de mest solide på markedet. Når du køber et fugleskræmsel hos Dansk Skovudstyr, får du både skræmmefugl, jordspyd og teleskopstang med, så du nemt kan opsætte den selv. Fugleskræmslerne fås i forskellige varianter og med forskellige udseender, alt efter hvad de målrettes at skræmme væk – find bl.a. skræmmefugle med advarselsfarver, der øger chancen for at skræmme de ubudne gæster væk fra dine afgrøder.

Find det helt rette bålfad her

Det er altid ren hygge at samles om et bålsted. Det synes de også hos Dansk Skovudstyr, som har et flot og varieret sortiment af bålfade. Et bålfad kan bruges til mange forskellige lejligheder – bl.a. som varmekilde en kølig aften, samlingspunkt for hygge, snobrød og guitarspil eller noget helt andet. Dansk Skovudstyrs bålfade er lavet af rustfrit stål, og de er meget nemme både at rengøre og stille væk efter brug. Skal du bruge et bålfad til en lille eller større forsamling af mennesker? Du finder mange forskellige størrelser af bålfade, helt fra 80cm til 130cm i diameter. Der er altså mulighed for at finde lige det, der passer hjem i haven eller ned i SFO’en, alt efter hvad behovet er.

Find alverdens udstyr til udendørs brug hos Dansk Skovudstyr. Her er der ingen grænser for, hvilke effektive, smarte produkter, du vil finde i det store sortiment, der indeholder udstyr af høj og solid kvalitet.