Find de bedste korkgulve og tæppefliser hos JC Gulventreprise

Korkgulve eller tæppefliser? JC Gulventreprise dækker alt under kategorien gulvbelægning. De slidstærke og praktiske løsninger forhandlet på www.jcgulve.dk bliver altid gennemgået og monteret af certificerede gulvlæggere med mange års erfaring. Alt dette og meget mere gør dem bestemt til en af Danmarks bedste gulventreprisevirksomheder.

Få et bedre indeklima med korkgulve

Ønsker du stort udsving på komfort-barometeret er korkgulve måske den rette løsning for netop dig. Korkgulve kommer med en lang række fordele, der bestemt er investeringen værd. Det komfortable naturmateriale er ikke bare utroligt bæredygtigt, men samtidigt en meget slidstærk, og derfor meget langtidssigtet, løsning. Korkgulve tilfører ydermere ikke bare masser varme til rummet, men ligeledes god akustik og medvirker derfor til generelt gode indeklimaer i længden. Du kan altså med noget så simpelt som valg af gulvbelægning, sikre betydelig mindskning af både støj og rumklang. Sidst men ikke mindst betyder korkgulve masser af aflastning for både led og ryg, da det bløde materiale bevirker en naturlig affjedring. Alt i alt er korkgulve altså en særdeles miljøvenlig løsning, der overhovedet ikke betyder, at du skal give afkald på nogen form for kvalitet.

Vær sikret blødt underlag med tæppefliser

Et andet blødt materiale, der sælger i stor stil hos JC Gulventreprise er tæppefliser. Tæppefliser bliver ofte anvendt til kontorlandskaber eller andre former for åbne fælles-, møde- og virksomhedslokaler. Dette er tilfældet, da tæpper fra JC Gulventreprise er utroligt slidstærke og praktiske, samt dæmper lydniveauet betragteligt i meget besøgte lokaler. Med tæppefliser køber du altså ligeledes ind i egenskaberne god akustik og godt indeklima. Tæppefliser kan desuden brugerdefineres efter behov i netop de farver og mønstre, der passer perfekt til jeres virksomhed. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vælger at lægge tæppefliser fra JC Gulventreprise. Uheld er heller intet noget problem, da udskiftning af enkelte fliser naturligvis kan gøres hurtigt og enkelt.

Gå ind på www.jcgulve.dk og se dig omkring i udvalget af tæpper, korkgulve og mange andre gulve til både private og erhvervsdrivende.