Du finder et stort udvalg af møbelbeslag og skruer på moller-mammen.dk

www.moller-mammen.dk er en elsket isenkræmmer, der har ligget i København siden 1876 og nu også er kommet online, så alle kan have glæde af deres imponerende og brede sortimenter. Isenkram er nemlig mange ting, og enhver har fra tid til anden brug for produkter fra en isenkræmmer. Hvad end det drejer sig om bestemte former for møbelbeslag, specifikke skruer, smukke dørhamre eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange hos Møller & Mammen, der altid er klar til at servicere dig.

Forny dine møbler med flotte møbelbeslag

Møbelbeslag er en paraplyterm for mange forskellige dimser, der sidder på og i diverse møbler. Derfor finder du alle disse former for møbelbeslag hos Møller & Mammen. Her er de blot inddelt i underkategorier, så det er nemmere og mere overskueligt for dig at finde den helt rette form for møbelbeslag. Hvad end du er på udkig efter møbelknopper og møbelgreb eller nøgleskilte og lemgreb, så finder du det, du søger, i det brede udvalg. Fælles for alle møbelbeslag på siden er, at de er af høj kvalitet og hver især forhandles i mange smukke design. På den måde er der noget for enhver smag, når du handler her.

Find også skruer til alle behov

Find netop den skrue, du står og mangler, hos Møller & Mammen i dag. Her forhandles alverdens størrelser og slags, så du er sikker på at finde den rette til dit projekt. Det kan være uoverskueligt at finde den helt rette slags, så derfor er skruerne inddelt i underkategorier, der gør det nemmere at finde frem til den rigtige variant. Find selv alt fra messing, elforzinket eller unbrako m.fl. blandt de forskellige kategorier. Udover skruer finder du også bolte, øskner og kroge m.m.

Lad Møller & Mammen levere alt i isenkram til dig.