Besøg Helbos Living og find Meraki produkter og Ib Laursen krus

Alt du skal bruge til hjemmet kan du finde hos www.helbos-living.dk. De har blandt andet et udvalg af forskellige Meraki produkter, der laver både sæber og cremer til huden. Du kan også få et flot Ib Laursen krus, i blandt andet service til køkkenet.

Bliv klar til dagen med Meraki body butter Northern Dawn

Vil du have hudprodukter af kvalitet, og som er gode for huden, så vil det være ideelt med Meraki. Du kan hos Helbos Living finde Meraki produkter, der er milde for hud, og blandt andet kan fås med økologi. Skal du have gjort rent, kan du også finde opvaskemiddel fra Meraki, der er godt på service, såvel som hårde overflader. Du kan selvfølgelig også få duftfrisker med duften Sandcastles and Sunsets, eller Vivid shades. Mangler du bodylotion, så har de også den gode Meraki body butter, Northern Dawn. Den kan du også få som body wash, som let kan bruges med pumpe. Elsker du Meraki produkter, så bør du besøge Helbos Living. De har nemlig et stort sortiment af de mange forskellige typer Meraki produkter.

Nyd din morgen kaffe i et Ib Laursen krus

Krus kan ikke undværes når der drikkes mange varme drikke i dit hjem. Elsker du Ib Laursen krus, så har Helbos Living det rette til dig. De har nemlig et stort udvalg af Ib Laursen krus, der kommer i flere forskellige farver. Ligesom med mange andre produkter fra Ib Laursen, er deres krus rustikke og holdbare. De kan derfor være det helt perfekte i et hjem med en rustik industriel design. Det behøver dog langtfra være det eneste sted, du skal have Ib Laursen krus. De flotte og gode krus kan sagtens anvendes i alle hjem. Med de forskellige farver du kan få Ib Laursen krus i, kan du selv vælge om det skal være en enkelt farve, eller om de skal mixes. Du bør finde dine Ib Laursen krus hos Helbos Living.