Anretterborde og vitrineskabe i flere typer træ - høj kvalitet

Direkte Import bugner med møbler, der er importeret til en langt bedre pris, end andre virksomheder er i stand til. De scorer ikke avancen selv, men lader kunderne få del i besparelserne. Se selv de lave priser på anretterborde, vitrineskabe gulvspejle, stigereoler etc. online.

Køb et anretterbord til en god pris hos Direkte Import

Et anretterbord er perfekt til at stille de retter, som der ikke er plads til på spisebordet. Kigger du efter et stilfuldt anretterbord i høj kvalitet? På direkteimport.dk finder du f.eks. borde til anretning og konsolborde i forskellige træsorter. Køb også hvidmalede anretterborde med bakke og konsolborde i massiv teak. Du finder mindre anretterborde såvel som større modeller. I kategorien har du også mulighed for at bestille en køkkenø, der er med til at skabe et unikt køkken. Hvis du har meget tomrum i køkkenet, vil en køkkenø kunne skabe bedre sammenhæng og mere plads til at arbejde. Det er også med til at skabe et socialt rum, hvor børnene også har plads til at hjælpe til med madlavningen. Så uanset om du kigger efter et alm. anretterbord eller en komplet køkkenø, så hent inspiration på direkteimport.dk.

Bestil et antikt malet vitrineskab i træ

Direkte Import fører vitrineskabe i forskellige træsorter til gode priser. Et vitrineskab i træ er et af de mest populære valg, og på www.direkteimport.dk kan du både købe væghængte og antikt malede modeller i høj kvalitet. Spar penge på et ægte trævitrineskab, der er direkte importeret. Bemærk dog, at importøren udelukkende sørger for at have kvalitetsmodeller iblandt sortimentet. Tøv derfor ikke med at bestille et vitrineskab i træ, hvis du har spottet en lækker model, der passer perfekt i din stue. Med et vitrineskab i træ kan du udstille de flotteste tallerkener, skåle, gafler, knive, skeer osv. Det vil være det perfekte sted at placere arvesølvet.

Direkte Import er ikke kun en førende importør af indendørsmøbler som anretterborde og vitrineskabe i træ. Nej, de har også et stort katalog af havemøbler, der også kan give dig mange besparelser i forhold til diverse konkurrenter.