Alt i stigrus og granitblokke fra den sønderjyske specialist E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af mineralske råstoffer til forskellige formål. Læs bl.a. om stigrus og om granitblokke her.

Fordele ved at bestille stigrus på ekrag.com

Skal du bruge sand, sten, grus eller noget lignende, så kan du med fordel kontakte E. Krag Råstoffer A/S. På deres hjemmeside ekrag.com kan du læse mere om deres landsdækkende service samt om deres lange historie som førende inden for stenbrydning og leverance af mineralske råstoffer i Danmark. De har over 65 års erfaring og er altså en pålidelig partner til både store og små projekter. Køb fx stigrus hos E. Krag Råstoffer A/S, hvor du finder mange forskellige typer. De fører bl.a. Dan-Grand stigrus, som har en perfekt sigtekurve, hvilket gør den let at komprimere og enormt stabil, selv ved jævnlig kørsel og gang. Stigrus skal have en kantet brydning, for på den måde lægger de enkelte sten sig i spænd ved komprimering, og det giver den unikke bæreevne. Du kan også finde stenmel i mange forskellige farver i sortimentet, som også egner sig godt til gangstier og petanquebaner.

Pæne sort Hyperite granitblokke

E. Krag Råstoffer A/S sælger ikke kun sand, grus og stenmel men også store sten. I forbindelse med kystsikring, opførsel af stendiger, stengabioner, skråninger eller lignende er de også enormt leveringsdygtige. I deres udvalg kan du bl.a. finde et flot udvalg af sorte granitblokke. Den sorte Hyperite granit ser enormt smuk ud og kan virkelig skabe en unik rustik dekoration fx i en have, en park eller et anlæg. Den kan selvfølgelig også bruges som kystsikring. De sorte granitblokke fås i forskellige størrelsesklasser: fra 10-60 kg, fra 60-300 kg og fra 300-1000 kg. De største sten måler omkring 1 meter i diameter og de mindste helt ned til 10 cm. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte granitblok i sortimentet hos dem. De leverer landsdækkende, og du kan med sikkerhed få et godt tilbud, hvis du skal bruge større mængder fx i forbindelse med kystsikring. Se hele sortimentet på www.ekrag.com.