Uldtråden forhandler et stort udvalg af Sandnes Børstet Alpakka og It's Silk Mohair garn i top kvalitet

Uanset om du er nybegynder, eller du er velbevandret indenfor garnets verden, så kan du hos Uldtråden finde alle de produkter du skal bruge, for at komme godt i gang med dit næste projekt. I deres sortiment finder du nemlig både garntyper It’s Silk mohair garn og Sandnes Børstet Alpakka, samt en masse lækkert tilbehør.

Sandnes Børstet Alpakka garn kombinerer lethed og komfort

Valget af det rigtige garn kan gøre en kæmpe forskel på det resultat, du i sidste ende står tilbage med. Uanset hvad du vælger at strikke, er det derfor vigtigt, at du på forhånd sætter dig ind, hvilke garntyper der bedst egner sig til dit projekt. Her kommer Uldtråden ind i billedet. På deres hjemmeside finder du nemlig ikke blot et stort udvalg af forskellige garntyper, du kan også læse meget mere om deres egenskaber. Dette kunne f.eks. være en garntype som Sandnes Børstet Alpakka, der er både blød, let og behagelig at have på. Dette gør den særligt velegnet til lette beklædningsgenstande som trøjer eller sjaler. Udvalget af Sandnes Børstet Alpakka findes desuden i en række forskellige farver, som du frit kan vælge imellem alt afhængigt af, hvad der bedst matcher din smag.

Håndfarvet It's Silk Mohair garn giver flotte farvespil

I det store sortiment på www.uldtraaden.dk finder du desuden også et bredt udvalg af It's Silk Mohair garn. Denne garntype består af en blanding af Kid Mohair og Mulberry silke, der til sammen skaber et let og blødt materiale. Udvalget af It’s Silk Mohair garn fra Ultrådens hjemmeside findes desuden i en række forskellige farver, der skifter mellem forskellige nuancer i hvert garnnøgle. Derfor egner dette håndfarvede garn sig glimrende som følgetråd til andre typer ensfarvet garn, hvor den vil give et smukt farvespil.

Hvis du vil være sikker på at have de rigtige materialer ved hånden, inden du begynder dit næste strikke- eller hækleprojekt, så tøv ikke med at kigge indenfor på uldtraaden.dk. Der finder du nemlig altid et stort udvalg af lækre materialer og tilbehør til dine kreative hobbyer.