Trackday og Lotus Elise hos Padborg Park - Kør selv!

Er du vild med fart og biler, og leder du efter et sted, der kan tilbyde den helt rette oplevelse for dig? Så kan du af god grund besøge Padborg Park, der tilbyder en lang række fede oplevelser fuld af fart. Oplev deres trackday eller kør i Lotus Elise hos www.padborgpark.dk.

Trackday er for dem, som lever i overhalingsbanen

Hvad end du er på udkig efter den helt perfekte gave til en, der er vild med fart, eller om du søger en fed oplevelse for dig selv, kan du med fordel besøge Padborg Park. Her står de inde med en lang række gode muligheder, der byder på oplevelser for enhver. For eksempel kan du komme ud at opleve deres trackday, hvor adrenalinen får frit løb. Her får du både mulighed for at lære dine egne, såvel som bilens grænser at kende. Med trackday er du desuden sikret en sjov dag med fart på, under sikre rammer. Dette er den rette mulighed for dig, der søger en god gave eller selv ønsker at komme ud og opleve noget nyt og anderledes. Se mere om trackday på www.padborgpark.dk.

Kør selv i den lynhurtige Lotus Elise

Hos Padborg Park kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder for dig, der elsker fart og hurtige biler. Herinde tilbyder de nemlig forskellige oplevelser til ethvert behov, hvor både adrenalin og høj fart er i fokus. Tager du et kig forbi hjemmesiden, finder du flere fede events som for eksempel kør i Lotus Elise. Her finder du flere forskellige pakker med forskellige events, hvor du med sikkerhed kan finde en pakke, der passer til dig og dit behov. Dermed kan du komme ud og opleve de hurtige biler og deres mange hestekræfter. Dette er den rette mulighed for dig, der er vild med fart og fede biler. Kør i Lotus Elise hos www.padborgpark.dk og lad adrenalinen få frit løb.