Tekstilfarve i god kvalitet og perler til smykker kan købes hos CCHobby

CCHobby har mange forskellige slags redskaber og artikler til kreativ udfoldelse. Du kan bl.a. læse om tekstilfarve og om perler til smykker her.

Super holdbar tekstilfarve

Hos CCHobby kan du finde alt hvad du skal bruge til dine kreative udfoldelser derhjemme. Der er materialer og hobbyartikler til både maleri, tegning, papirklip, julepynt, formning og støbning, tekstilarbejde, smykker, perler og meget mere. Hvis du bl.a. kan lide at lave tøj, så kan du finde et godt udvalg af tekstilfarve i butikken, som er super sjovt at arbejde med. På den måde kan du fx købe nogle hvide t-shirts og dele dem ud til dine børn og lade dem udfolde sig kreativt og på den måde få nogle helt unikke t-shirts, som dine børn har malet. Deres tekstilfarve er super holdbar og kan holde til vask og brug. Der er mange forskellige farver og de kan blandes for at skabe smukke farver til at arbejde på tøj med. Tekstilfarve kan bruges til at pynte gardinerne derhjemme, til at male på t-shirts, bukser og andet tøj og der er mange spændende muligheder.

Perler til smykker

Hos CCHobby kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke hobbyartikler til gode priser, og du kan bl.a. finde perler til mange forskellige slags kreativt arbejde. Der er bl.a. perler til smykker og til perleplader. Til smykkerne finder du et bredt udvalg af rocaiperler, som er nogle små fine plastikperler som er super smukke og ukurante, og kan bruges til at lave smukke smykker med. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og med dem kan du lave smukke armbånd, halskæder, øreringe og what not. Hvis du kan lide at arbejde med at lave smykker derhjemme, så tjek deres udvalg af perler til smykker. Med tråd og perler kan du lave enormt mange forskellige spændene designs helt simpelt og let derhjemme, og det er en super måde at udfolde sig kreativt på. De mange forskellige perler fås til gode priser i butikken og vil helt sikkert være noget for dig.