Salg af trehjulet elcykel og fatbike

Bestil en trehjulet elcykel også kendt som Christianiabike, eller køb en fatbike med bredere hjul til terrænkørsel hos Boxbike.

Overvejer du at købe en trehjulet elcykel?

Den trehjulede ladcykel ses i det daglige byliv i Danmark, og det er især i København, at befolkningen har taget den til sig. Her har man plads til børnene eller varer, og man kan hurtigt komme fra A til B pga. det omfattende cykelstisnetværk, man finder i de danske storbyer. En trehjulet elcykel er en mulighed, hvis man ønsker at have et boost i ny og næ. Det kan være den daglige cykeltur til og fra arbejde er lidt for lang til at cykle konventionelt. Det kan også være, at man fx bor i Aarhus, som jo er kendt for hårde bakker, hver gang man skal til og fra centrum. En trehjulet elcykel er for mange et glimrende alternativ til bilen, der er mere miljøvenligt, og som ikke koster nær så meget i drift samt parkering. På boxbike.dk kan du læse mere om valg af trehjulet elcykel samt finde en lang række af tilbehør til disse.

Læs mere om, og køb en fatbike hos Boxbike

En fatbike er til dem, der elsker at være fri og drøne ude i naturen i terræn, som man ikke normalt kan cykle eller køre på. Grundet bredden af dækkene har man flere muligheder på en fatbike, og man kan fx køre på terræn som sand, sne og grus uden det store besvær. Det gør det fx muligt at tage på cykelferie i Norge og Sverige og komme helt ud, hvor det er flot, men hvor der også er bjerge. Det er her, at el-elementet kommer i betragtning. Det gør det mere behageligt at cykle på en fatbike, at man har et boost på nogle dele af turen.

Køb elcykler med trehjul og lad, foldbare modeller samt fatbikes fra de bedste brands hos Boxbike. Denne forhandler har også Nordens største sortiment af reservedele og tilbehør til disse via boxbike.dk.