Pas på dit strik! Læs hvordan her, og find garn med forskellige strikkefastheder på maskefabrikken.dk

Hos Maskefabrikken finder du vejledning omkring, hvordan man passer på sit strik og skåner det i vaskemaskinen. Man kan også læse om strikkefasthed lige herunder, hvor der bl.a. tilbydes en fasthed på 16-20 masker.

Strikkefasthed 16-20 masker - Køb garn online

En af de mere populære strikkefastheder er 16-20 masker. Hos Maskefabrikken har de naturligvis inddelt udvalget, så du har lettere ved at finde kvalitetsgarn med en strikkefasthed på 16-20 masker. Bestil Sarah Tweed garn online. Køb også garn fra Mayflower samt Filcolana på webshoppen maskefabrikken.dk, hvor du kan læse mere om alle produkterne på denne hjemmeside. Når man siger en strikkefasthed på 16-20 masker, så betyder det over en længde på 10 centimeter. Har du behov for garn i andre strikkefastheder? Uanset behov er der nok garnmuligheder online på www.maskefabrikken.dk og med fri fragt over 499 kroner.

Pas godt på dit strik, og glæd dig over det i lang tid frem

Pas på dit strik med denne guide. Det er vigtigt at vaske det på rette vis, og vaskeanvisningerne afhænger af den brugte garntype. Så tjek altid, hvad der står på garnet. For det meste er en uldvask okay, hvis man også benytter specialvaskemiddel til opgaven. Hos Maskefabrikken anbefaler de, at man foretager en test inden. Du kan strikke en lille lap eller lignende med det garn, som du har brugt til et større strikkeprojekt. Nogle gange vil forskellige typer vaskemaskiner også give et forskelligt resultat. Ved at gøre det på denne måde, så passer du bedre på dit strik, så du ikke ender med den helt store katastrofe, første gang det kommer i vaskemaskinen. Det giver tryghed at passe ordentligt på sit strik.

Læs mere om, hvordan du passer på dit strik via maskefabrikken.dk. Find garn med en 16-20 maskes strikkefasthed nemt derinde, som tilbyder 1-3 dages levering og mulighed for at betale med MobilePay. Læs også om garnkvaliteter, garnproducenter etc. på hjemmesiden, hvor du får den bedste service.