Lej en pølsevogn til din fest her - Udlejning af borde og stole samt god service hos Ebbes Udlejning

Vil I gøre lidt ekstra ud af det til jeres næste event, så som firmafest, gymnasiefest eller bryllup? Så er der få ting der spreder ligeså meget glæde til fester, som når man åbner op for pølsevognen senere på aftenen, så folk kan få lidt godt at spise. Lej en pølsevogn hos Ebbes Udlejning, og så er der garanti for at jeres gæster går glade hjem, med mætte maver. Udover udlejning af pølsevogn, tilbyder man blandt andet også udlejning af borde og stole hos udlejningsfirmaet, samt man andre typer festgrej. Læs mere om det hele herunder.

Lej en pølsevogn i høj kvalitet

Når der skal være fest, er det altid en god ide at sørge for lidt natmad til ens gæster, så de ikke går helt kolde for tidligt. Lej en pølsevogn, og gør alle dine gæster ekstra glade. Hos Ebbes Udlejning har man rig erfaring inden for udlejning af pølsevogn og andre typer udstyr til fest, og kan helt sikkert også levere varen til jeres fest. Når man lejer en pølsevogn hos den sydsjællandske virksomhed, bliver den altid leveret i god stand samt ren og hygiejnisk, og altid med et smil.

Udlejning af borde og stole

Foruden leje af pølsevogn tilbyder man naturligvis også udlejning af en række andre typer udstyr til fest hos Ebbes Udlejning. Blandt andet udlejning af borde og stole. Præcist som ved leje af pølsevogn inkluderer udlejning af borde og stole en god og ordentlig service, og priserne er holdt på et niveau der sikrer, at man har råd til at købe ekstra mange drikkevarer til ens gæster.

Klik eventuelt ind på www.teltservice.dk hvis du vil vide mere om leje af pølsevogn, udlejning af borde og stole og meget andet.