Køb praktisk Hempel bundmaling og Harken blokke i god kvalitet hos Marinebutikken

Marinebutikken i Vejle har i årevis været et sandt slaraffenland for danske sejlere. Den store og velassorterede butik er kendt for deres gode kundeservice, konkurrencedygtige priser og mange kvalitetsprodukter. To af dem, Hempel bundmaling og Harken blokke, kan du netop læse mere om her eller inde på Marinebutikkens skønne webshop på vejlemarineservice.dk.

Hempel bundmaling sikrer en lang levetid

Hempel bundmaling er et sikkert valg for dig, der skal have malet bunden på din båd. For Hempel bundmaling er nemlig synonymt med god kvalitet, og som bådejer ved du, at bunden på din båd lever et hårdtprøvet liv under vandoverfladen. Du skal vælge Hempel bundmaling, hvis du ønsker at sikre din båds levetid. At male bunden på din båd er nemlig et spørgsmål om bådpleje og –vedligeholdelse. Derudover er en begroet båd også ensbetydende med dårlig brændstoføkonomi og dårlige sejlegenskaber. Men Hempel bundmaling er selvfølgelig ikke bare Hempel bundmaling. Således kan du hos Marinebutikken få et væld af forskellige slags fra den populære producent, som matcher lige netop dine og din båds behov.

Robuste Harken blokke

Lige såvel som det er vigtigt at passe på bunden på din båd, har enhver sejler med respekt for sig selv også styr på sine sejlbådsblokke. Rig, tovværk og dæksudstyr i god kvalitet er alfa og omega for den gode sejlads, og under denne kategori findes sejlbådsblokke. Hos Marinebutikken forhandler de eksempelvis Harken blokke, som er kendt for deres pålidelighed, robusthed og høje kvalitet. Harken blokke er skabt af det amerikanske brødrepar Peter og Olaf Harken (deraf navnet), og de har med deres solide produkter alle dage haft fingeren på pulsen – også når snakken falder på Harken blokke. Hvis du har spørgsmål vedrørende Harken blokke, kan du med fordel kontakte det dedikerede, professionelle og venlige personale hos Marinebutikken. De hjælpsomme medarbejdere sætter nemlig en stor ære i at yde god kundeservice i form af faglig vejledning og kyndig rådgivning.