Køb hørgarn og BC garn til dit næste strikkeprojekt hos KreativGarn.dk

KreativGarn.dk er den helt rigtige butik at kigge forbi som det første, når du gerne vil købe garn til dit næste strikkeprojekt. Her finder du nemlig en masse spændende garn, og derfor også rigeligt med inspiration til hvilken type garn du skal købe, hvis du ikke helt kan beslutte hvilken type garn du skal anvende. Kataloget tæller bl.a. hørgarn, islandsk garn, mohair garn med mere. Der er desuden spændende mærker i kataloget som BC garn, Noro garn og Mayflower opskrifter. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Flot hørgarn

Der er flere gode kvaliteter, som gør hørgarn til et spændende valg, når man skal i gang med strikke. Hørgarn giver et fint hold, hvilket helt sikkert er én af de store fordele ved at strikke med garnet. Samtidig har hørgarn et flot, naturligt look, som passer perfekt til at strikke en smuk sweater i eller en fin hue. Man kan med fordel blande hørgarn med lidt bomuld eller viskose, da hørgarn alene godt kan være en smule stift i det. Lige nu finder du et godt udvalg af kvalitetshørgarn hos www.kreativgarn.dk.

BC garn

Udover hørgarn, tæller kataloget hos KreativGarn.dk bl.a. også BC garn. BC garn er økologisk kvalitetsgarn når det er bedst, og fås bl.a. i varianter som Alba bomuldsgarn, Northern Lights, Bio Balance uld-bomulds garn samt flere andre spændende varianter. Anvender du BC garn når du strikker, er der ekstra gode chancer for at der kommer noget smukt strikket tøj ud af det, når det færdige resultat er klart. Husk desuden at når du handler hos KreativGarn.dk, enten BC garn, hørgarn eller noget andet, kan du altid rette henvendelse til kundeservice, og få en uforpligtende snak med dem om valg af garn, hvis du er i tvivl om noget.