Julemarked i Hamborg og Lübeck samt juleflodkrydstogt på Rhinen og Main - Bestil i dag

Ans Rejser arrangerer idylliske juleture til Danmark og Tyskland. Tag på juleflodkrydstogt langs floderne Rhinen og Main, eller nyd de klassiske julemarkeder i Hamborg og Lübeck på en samlet tur.

Læs mere om et Juleflodkrydstogt på Rhinen og Main på ansrejser.dk

Ans Rejser står bag en særskilt, harmonisk tur i december måned til Tyskland. Deres juleflodkrydstogt på floderne Main og Rhinen byder på ren og skær idyl. Turen inkluderer besøg i Mainz, bindingsværkshuse og julemarked i Wertheim samt festlig gallamiddag. Dette flodkrydstogt i juleperioden byder også på Würzberg og Miltenberg. Der er naturligvis masser af tid til at slappe af om bord på skibet, mens det bevæger sig ned langs Main og Rhinen i et komfortabelt tempo. Nyd mulighederne om bord på det romantiske skib, der er udstyret med moderne faciliteter. Kom julestemningen i forkøbet med et skønt juleflodkrydstogt på de to tyske floder Rhinen og Main.

Julemarked i Hamborg og Lübeck med arrangøren Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder også kortere smuttere til Tyskland før juleaften. En af deres ture indeholder julemarkeder i de to nordtyske metropoler Hamborg og Lübeck. Der er pyntet op i de hyggelige gader i disse klassiske byer, som også har et kulturelt og historisk forhold til Danmark. Lübeck er i forvejen kendt som en romantisk og idyllisk by med hyggelige bydele og lokal marcipan. Derfor er det ikke så underligt, at staden også byder på et klassisk, tysk julemarked i december måned. I Hamborg oplever man også et julemarked på denne tur fra Ans Rejser, men der bliver også tid til en byrundtur i millionbyen. Læs mere om julemarkederne i Hamborg og Lübeck inde på ansrejser.dk. Bestil denne 3-dages tur, inden der bliver udsolgt. Der er kun én afgang i år.

Klik ind på www.ansrejser.dk, hvor du finder en lang række af pakkerejser, hvor der er gjort noget ekstra ud af detaljerne, så du kan få en perfekt tur, uden at skulle bruge mange timer på at arrangere og researche destinationen. Det kan herfra anbefales at kigge på deres juleture som fx deres juleflodkrydstogt på Rhinen og Main. Tag også et kig på deres julesmutture til Hamborg, Lübeck, Berlin, Tivoli i København m.fl.