Hos Garnværkstedet finder du både DROPS garn og Petiteknit strikkeopskrifter

Lige meget om man er på udkig efter garn af høj kvalitet, eller man søger at blive inspireret af nogle nye strikkeopskrifter, så er det Garnværkstedet, man skal kigge forbi. Her finder man nemlig både DROPS garn i et væld af farver og Petiteknit strikkeopskrifter til både børn og voksne. Man kan se udvalget i dag ved at besøge hjemmesiden www.garnvaerkstedet.dk.

 

DROPS garn – Til dig der elsker at strikke

Kan man rigtig godt lide at strikke, og leder man efter en ny forhandler af garn i den bedste kvalitet, så bør man uden tvivl overveje at kigge ind forbi Garnværkstedet, hvor der blandt andet forhandles DROPS garn. Det er nemlig garn, som har en særdeles blød og lækker kvalitet, og som fås i form af både alpaca, baby merino og mange, mange andre varianter. Hos Garnværkstedet forhandles der naturligvis DROPS garn i et væld af nuancer, så det burde uden tvivl være muligt at finde lige præcis den variant, som man godt kunne tænke sig, og som passer til det, man er i gang med at strikke. Man kan kigge nærmere på det brede udvalg af DROPS garn, og man kan naturligvis også købe allerede i dag, man skal blot vælge at kigge ind på hjemmesiden garnvaerkstedet.dk.

 

Er du på udkig efter ny inspiration, så prøv Petiteknit strikkeopskrifter

Hvis man er på udkig efter ny inspiration til, hvad man kan strikke af fantastiske ting til enten sine børn, børnebørn eller til sig selv, så bør man besøge Garnværkstedet. Her finder man blandt andet Petiteknit strikkeopskrifter på tryk. Det er opskrifter, som er særdeles gennemarbejdede, og som er nemme for de fleste at følge. Petiteknit strikkeopskrifter er klassisk design og har en fantastisk flot pasform, så man vil helt sikkert elske at sidde og arbejde efter de forskellige opskrifter. Hos Garnværkstedet forhandles der udelukkende Petiteknit strikkeopskrifter på tryk, og de sælges naturligvis til de bedste priser. Man kan se nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden garnvaerkstedet.dk. Hos www.garnvaerkstedet.dk finder man et stort udvalg af både blødt garn og fantastiske strikkeopskrifter.