Her forhandles bl.a. Onion snitmønstre og en super smart bæltespænder

Hos Stofdepotet i Næstved, finder du alt hvad du behøver, nå du skal i gang med dit næste sy projekt. Manger du et sted at finde stoffer, tilbehør symønstre eller bare inspiration, så er Stofdepotet det helt rigtige sted at søge hen. Ved at klikke ind på deres hjemmeside, stofdepotet.dk, finder du hele deres store sortiment, hvor du kan finde alt hvad du behøver.

Onion snitmønstre i flotte design

Det kan være svært at finde det rigtige mønster, når du skal til at sy, men fortvivl ikke. Find inspiration til dit nyeste sygprojekt ved at klikke dig ind hos Stofdepotet. Hos dem finder du blandt andet de meget populære Onion snitmønstre, der trods deres 20 år på markedet, altid fornyer sig og kommer med nye spændende mønstre. Onion snitmønstre er produceret af bæredygtigt 100% naturfibergarn, og kendetegnet ved dets enkelte og nordiske design. Hos Onions snitmønstre er der lagt stort fokus på brugervenligheden og du modtager derfor altid en let og udførlig sy og klippevejledning, samt kartonomslag med mønsterark i fuldstørelse, hver gang du køber Onion snitmønstre. Du kan her selv regulere sværhedsgraden, så den tilpasser dine færdigheder. Der er hos Onion snitmønstre noget for både nybegyndere og mere øvede. Du kan fra Onions kollektion af dametøj finde et stort udvalg af mønstre til bl.a. jakker, kjoler, nederdele og bukser, der ligeledes fås i alle størrelser.

Smart bæltespænder

Udover det store udvalg af stoffer, finder du hos Stofdepotet også et bredt udvalg af lækkert tilbehør, såsom for eksempel bæltespænder. Hos dem finder du et varieret og bredt udvalg af bæltespænder i mange forskellige former og farver. Et flot og stabilt bæltespænde og bælte er ikke kun en vigtig beklædningsdel ved praktisk brug, men den hører også til som en fin accessoires, og der er indenfor den sidste tid, været stor efterspørgelse for især bæltespænder til kjoler. Bæltespænder fungerer udover at være praktisk også som en lækker og spændende detalje på en kjole, der samtidigt også er med til at fremhæve kjolen. Du finder derfor hos Stofdepotet bæltespænder til alle tænkelige scenarier og situationer, om det så er som til praktisk brug eller mere som pyntegenstand. Mangler du inspiration til hvordan du kan pynte din kjole eller anden beklædningsgenstand op, så kig ind på hjemmesiden og se det store udvalg af bæltespænder. Du kan også besøge butikken og se dem i egen person.