Forkæl kroppen med lækkert økologisk sheasmør fra Hedenhus

Nu hvor sommeren er ved at nå til vejs ende, og vejret bliver mere hårdt og omskifteligt, så er det måske tid til at opgradere din hudplejerutine? Forkæl din hud med økologisk sheasmør fra Hedenhus, eller tilføj lidt god duft til din dagcreme med en af deres mange æteriske olier.

Sheasmør - Slut med tør og irriteret hud

Vi kan ikke tale om hudpleje uden at tale om det berømte og velpriste sheasmør. På www.hedenhus.dk forhandler de økologisk sheasmør af højeste kvalitet. Sheasmørret er uraffineret, hvilket betyder, at det er udvundet uden brugen af kemiske stoffer. Dette medvirker til, at sheasmøren, der udvindes, bevarer både duften og farven fra sheanødderne. Det er ikke alle, der bryder sig om duften fra sheanødderne, og det er derfor også muligt at købe raffineret sheasmør fra Hedenhus, hvor duften er mere mild og afdæmpet. Sheasmør besidder nogle helende og antiinflammatoriske egenskaber, der gør det særligt egnet til dig med meget tør hud. Det er også godt at smøre på mindre udslæt og hudirritationer, der kan forekomme på kroppen.

Alle de æteriske olier, du har brug for

Æteriske olier har længe været en stor ting indenfor helse- og wellness-industrien - og med god grund. Hedenhus tilbyder et stort udvalg af æteriske olier med lækre dufte. Æterisk olie er et 100 % naturprodukt, ligesom alle andre olieprodukter du finder på hedenhus.dk. Alle deres olier er ufortyndede, hvilket betyder, at den olie, du køber, er af allerhøjeste kvalitet og i sin reneste form. Alle de produkter, du finder inde på www.hedenhus.dk, er økologiske og alle i lækker kvalitet. Hos Hedenhus kan du få æterisk olie med alle typer af dufte - lige fra ingefærolie og lavendelolie til fyrrenåleolie og eukalyptusolie. Hver olie kommer med sine særprægede fordele og egenskaber og kan benyttes til forskellige formål. Brug en æterisk olie som et led i aromaterapi, wellness-sessioner, som hudpleje eller som parfume i kosmetik og cremer. Se det store udvalg af økologiske olier og skønne æteriske olier på www.hedenshus.dk.