Find garn fra mærker som Mayflower og Flicolana hos Garnværkstedet

Er du til Mayflower garn, Filcolana garn eller måske begge dele? Når du shopper hos Garnværkstedet kan du frit vælge imellem begge dele. Den danske webshop er blevet en populær destination for alle, der synes godt om at strikke. Tager man et kig på kataloget fra de to førnævnte mærker, er det da ikke så underligt hvorfor det er tilfældet. Her finder du nemlig et lækkert udvalg af garn til fornuftige priser, i alverdens flotte farver og kvaliteter. Læs artiklen her hvis du vil vide mere.

Mayflower garn i mange flotte farver

Når mange erfarne strikkere skal vælge garn til nye strikke-eventyr, er det langt fra usædvanligt at valget falder på Mayflower garn. Hvorfor mon det forholder sig sådan? Først og fremmest, så har den altid lækre kvalitet helt sikkert noget at sige. Mayflower garn er kort sikkert bare rigtig dejligt at strikke med, og kan bruges til mange forskellige slags strikning. Samtidigt er der altid masser af flotte farver man kan vælge imellem, hvilket naturligt nok har meget at sige. Kataloget med Mayflower garn hos Garnværkstedet lige nu vidner rigtig fint herom. Klik selv forbi og tag et kig.

Filcolana garn i god kvalitet

Foruden Mayflower garn finder du selvfølgelig også en masse andre små og store mærker fra garnindustrien hos Garnværkstedet. Det gælder også Filcolana garn, som altid er stærkt repræsenteret. Skal man i gang med et nyt strikkeprojekt, ja så er kataloger med Filcolana garn et godt sted at starte. Her får man nemlig god kvalitet for pengene, og der er masser af forskellige garntyper man kan vælge imellem. Kan du ikke rigtig beslutte dig for hvad dit næste strikkeprojekt skal være, så vil udvalget af Filcolana garn på www.garnvaerkstedet.dk helt sikkert være et godt sted at kigge.